Bună.
Vara mănânc cel mai des pepene roşu iar iarna portocale sau clementine.
Pa-pa.
Bună!
Eu "mănânc" fructe de hamei, sub formă de "zeamă" de hamei, adică BERE
Acum, revenind la chestii mai serioase, prefer bananele, căpşunile şi caisele ( funcţie de anotimp )...
Toate cele bune.
Știi pana acum cumpăram ananasul ăla la conserva si era nașpa dar am descoperit ananasul natural care e divin, pana acum nu am cumpărat pentru ca am auzit ca este greu sa i-l tai dar știi ce merita tot efortul!
Banana ofera energie, este recomnadata pentru digestie sau in probleme digestive.
Marul intareste imunitatea. Are el gust astringent si nu e intotdeauna si de oti apreciat dar contine antioxidanti si previne aparitai celor mai grave boli!
Fructele in general contin antioxidanti care apara organismul de radicalii liberi cancerigeni!
Rosiile sunt foarte bune pentru functionarea excelenta a inimii (are si procent mare de antioxidanti naturali);
Nucile sunt alimentul nr 1 pentru functionarea sanatoasa a creierului (uleiuri esentiale pe care organismul nu le sintetizeaza de al sine);
In general e de preferat tot ce este natural!
Ca fapt divers, nu te lua dupa cliseul ca oricum mancam multe porcarii si ca organismul tot rezista! El rezista dar pierde rezistenta, se deterioreaza, viata scade in durata si calitate!