| Gotye a întrebat:

Ce fructe va plac cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| Reek54 a răspuns:

Merele,caisele,piersicile,prunele,mandarinele,zmeura,capsunii... astea imi plac cel mai mult happy.

19 răspunsuri:
| Lenesu a răspuns:

Pepene rosu

| Carmy21 a răspuns:

Hmm. portocale, capsunii. mere

| Lenesu a răspuns:

Pepene rosu.

| hummer24 a răspuns:

Merele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei toate imi plac. Imi sunt favorite. Visinele nu prea pentru ca sunt acre. Dar restul da. Adica si alea din Romania si alea din alte tari

| dianacool a răspuns:

Buna mie cel mai mult imi plac:merele, kiwy; pepenele verde

| JustABelieber a răspuns:

Caisele,capsunele,pepenele galben,bananele,zmeura,murele,pomelo ananasul(din conserva),piersicile,pepenele rosu,ciresele, corcodusele, afinele si fragutele.

| Elena_9064 a răspuns:

Buna.Fructele st foarte sanatoase.Este bine sa mananci in fiecare zi fructe.
In general mie imi plac toate fructele.:X

| ninita a răspuns:

Capsuni,kivi,banane,struguri,caise,nectarine,cirese...etcc

| MMihai a răspuns:

Îmi plac aproape toate fructele, care se mănâncă crude!
Nu mă omor după mere, pere tari, struguri, gutui, cireșe, pomelo, corcodușe, coarne, etc sunt și fructe străine din care încă nu am mâncat.
Mâncarea sau dulceața de gutui îmi place.
Se poate face și mâncarea din pere și mere, pe structura mâncării de gutui și sunt f bune!

| Joannaa a răspuns:

Toate frutele imi plac mai ales o salata de fructe cu frisca pentru decor delicioshappy

| Spritero a răspuns:

Pepenele Verde,Papaya,Mango, Ananas, Prune si Merebig grin

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy pai ar fi: pepenele rosu, piersica si nectarina fara numar:dlove strucklove strucklove struck, si caisa cand nu e coapta prea tarewinking in genere toate fructele sunt bune si le mananc, dar astea 4 daca mi le dai in orice ora, zi, nu m-as supara deloclove strucklove strucklove struck deci dai ceva?smugsmugsmug

| Emmy_4970 a răspuns:

Capsuni, mere, ananas, mandarine, portocale, visine, cirese, nectarine, piersici caise prune, zmeura, pepene rosu, pepene galben si cam atat

| blondutzata a răspuns:

Cirese visine

| Anonime a răspuns:

Mie imi plac asa:capsuni,piersici,nectarine,zmeura,pepene rosu,uneori mere si pere, ciresele, bananele...

| Robert_6755 a răspuns:

Toate! happy Dar mai ales pepene rosu si ciresele.

| Zoxxx a răspuns:

Nectarinele,merele,capsunile,ananasul.

Întrebări similare