Merele,caisele,piersicile,prunele,mandarinele,zmeura,capsunii... astea imi plac cel mai mult .
Caisele,capsunele,pepenele galben,bananele,zmeura,murele,pomelo ananasul(din conserva),piersicile,pepenele rosu,ciresele, corcodusele, afinele si fragutele.
Buna.Fructele st foarte sanatoase.Este bine sa mananci in fiecare zi fructe.
In general mie imi plac toate fructele.:X
Îmi plac aproape toate fructele, care se mănâncă crude!
Nu mă omor după mere, pere tari, struguri, gutui, cireșe, pomelo, corcodușe, coarne, etc sunt și fructe străine din care încă nu am mâncat.
Mâncarea sau dulceața de gutui îmi place.
Se poate face și mâncarea din pere și mere, pe structura mâncării de gutui și sunt f bune!
Toate frutele imi plac mai ales o salata de fructe cu frisca pentru decor delicios
Buna pai ar fi: pepenele rosu, piersica si nectarina fara numar:d, si caisa cand nu e coapta prea tare in genere toate fructele sunt bune si le mananc, dar astea 4 daca mi le dai in orice ora, zi, nu m-as supara deloc deci dai ceva?
Capsuni, mere, ananas, mandarine, portocale, visine, cirese, nectarine, piersici caise prune, zmeura, pepene rosu, pepene galben si cam atat
Mie imi plac asa:capsuni,piersici,nectarine,zmeura,pepene rosu,uneori mere si pere, ciresele, bananele...