| irinaavramescu a întrebat:

Ce gatesc de ziua mea? Am 20 de invitati...

Răspuns Câştigător
| Simon a răspuns:

Bufet suedez - fiecare mananca ce-i place - mezeluri, salate de cruditati, branzeturi, chiftele mici gen perisoare, salata de ton, icre, legume - asezate frumos pentru. a putea fi luate cu usurinta(nu de alta da sa nu imprastie peste tot pe masa); paine poti lua bagheta si sa o tai felii putin pe diagonala (asta ca sa ne gandim si la partea financiara tongue). Sau daca vrei "mancare gatita" cum se spune merg destul de bine fripturile cu cartofi prajiti si ceva muraturi, cordon bleu si alte preparate din carne. Deci ca o concluzie: antreuri si reci si calde, salate si friptura+garnitura (nu poate lipsi). La multi ani!

7 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Depinde de ceea ce vrei sa faci, poti pregati un bufet rece compus din:oua umplute, salata de vinete, salata de beof, aperitive, rulada de carne sau cascaval, sau daca vrei sa pregatesti altceva cum ar fi:sarmalute, friptura cu garnitura de orez si salata de varza cu marar.Ca desert nu uita de tort si diverse prajiturele:saratele, ceva prajiturele cu crema.Succes si LA MULTI ANI.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Vezi ca s-a mai pus aceasta intrebare - referitor la 30 de invitati - poate esti curioasa sa vezi ce s-a raspuns atunci
http://www.tpu.ro/......ndati.html

| carmen_9743 a răspuns:

Cat timp ai la dispozitie si ce buget? e important de stiut pentru un sfat corect

| LuS[z] a răspuns:

Aperitiv supa friptura desert

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un alt prparat poate fi: chiftelute cu sos picant. sosul se foloseste separat ca si mustarul pentru. cremvursti.
deci: faci ciftelute mici dupa reteta obisnuita. sosul il prepari din 3-4 linguri maioneza, pulpa de rosii pasata (se gaseste la cutie) dupa gust, sare, piper, 2-3 catei de usturoi pisatzi fin si daca nu este destul de acrisoara de la pasta de rosii, mai pui citeva picaturi de lamaie sau otet. tot ceea ce trebuie pus, o sa pui dupa gustul tau, ca sa-ti placa.
poti sa mai faci si piftie si, neaparat peste, fiind o cina festiva. pestele poate fi fileuri de pangasius sau cod sau alt peste care iti place, pane si asezonat cu felioare de lamaie. sa ai o zi frumoasa si, LA MULTI ANI!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu uita la sfarsit, platoul cu branzeturi si fructe(mere feliute, boabe de struguri, kiwi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami si mie o invitatie te rog frumos, daca imi da contacteazama pee id meu stelistu_vladut95