| Anablondyi a întrebat:

Ce gust are mancarea de bebelusi cu biscuiti? :-s e buna sau nu prea?:-s va rog gustati si spuneti-mi si mie laughing DAU FUNDAA :X:X:X de la nestle sau de la milupa puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| Zumbalaarebeca a răspuns:

Cred ca stiu de ce ai pus intrebarea ai vazut la tv ca unele vedete isi mentin silueta cu mancare de bebe sa stii ca nu e buna deoarece nu contine toate proteinele de care are nev un om normal, este destul de bun la gust mai gustam de la nepotelul meu cand era mic, dar si iaurtul cu cereale este bun in mentinera siluetei si pestele carnea de pui facuta la gratar, si legumele sunt si acele mixturi mexicane sunt foarte bune contin legume diverse si sannatoase mai ales ca legumele congelate sunt mai bune decat cele proaspete isi pastreaza mai bine vitaminelewinking

| Madalichka a răspuns:

Daca e mancare pentru bebelusii sub 4 luni, s-ar putea sa nu aiba gust sau sa nu fie gust bun, pentru ca in general pana atunci nu au simtul gustului dezvoltat.
Daca sunt pentru bebelusii de peste 4 luni, s-ar putea sa fie bun.
N-am gustat, dar daca esti curioasa, ia un borcanel si incearca happy

| florinell a răspuns:

Pai, sa stii ca nu are chiar asa un gust bun, cel putin mie nu imi place, dar e buna pentru bebelusi mancarea de copiii de la nestle!

| buubuletsss a răspuns:

E foarte buna, din punctul meu de vedere.Mancam inainte si imi mai faceam si iaurt simplu cu banana pisata si amestecata si niste cereale d-alea de la nestle! Mie una imi place la nebunie.