| emigranti in tenerife a întrebat:

Ce gust are oare laptele unei vaci care a păscut marijuana?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Chiar ca m-ai blocat, amice! Dar cat timp liber trebuie sa ai pentru a debita o asemenea intrebare!?

12 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ai inebunit, sa pasca vaca iarba de 60 RON gramul? Pai atata paguba nu face tot parlamentul intr-o zi.
Si daca paste marijuana nici nu mai da lapte, trece pe chill;)
Sau asa: http://www.youtube.com/watch?v=-tmpDOqaGUQ

Shin
| Shin a răspuns:

Clar, roz! happy

| Catalion a răspuns:

Intrebarea ta imi aminteste de bancul urmator:
- Ce face calul cand vede marijuana?
- Paste fericit!

| lifeForJesus a răspuns:

Gust de Patrunjel vs Marar... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai inebunit, sa pasca vaca iarba de 60 RON gramul? Pai atata paguba nu face tot parlamentul intr-o zi.

Si daca paste marijuana nici nu mai da lapte, trece pe chillwinking

Referitor la raspunsul tau.in primul rand intadevar gramul se poate cumpara la 60... si desi nu incurajez consumul in romania whistling
poti cumpara chiar si la 20 de lei gramul daca cumperi en-gros. In al doilea rand o vaca in romania nu prea are unde sa pasca marijuana (Planta femela care produce muguri) dar daca esti atent cand mergi cu trenul la fiecare 100 de km de pustiu o sa vezi cateva tufe imense din care scoti cel putin 50 de kg de canepa romaneasca (mascul fara mugurii). Canepa romaneasca se foloseste la milk-shake...chiar si in amsterdam (nu neaparat romaneasca, dar canepa mascul) si da vaca va da lapte ce contine thc, iar dupa 2-3 litri bauti in circa 2-3 ore :Have a nice trip... aproximativ 2-3. Fapt dovedit prin experiemente de catre o facultate din Scotia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut filmu asta jurlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Erai spart cand ai pus intrebarea? grz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are gust verde happy

| robert87 a răspuns:

Asta nu-ti pot zica pentru ca nu stiu, dar cred ca laptele ar fi ideal de pus in narghilea

| triplexander a răspuns:

Buna intrebare... probabil vaka e verde si da 2 litri de milky pe zi

| Filip_2819 a răspuns:

Roz happy

| havikk a răspuns:

Cea mai tare intrebare de pe aici ever. Asteptam un raspuns de la un dealer din mediul rural.