Cartofi la cuptor cu rozmarin, cureti cartofii, ai tai in lung si ai pui intr-o tava si ai condimentezi cu un pic de sare si rozmarin, apoi ai dai la cuptor.Ai scoti cind se rumenesc, pofta buna.
Cartofi natur: Ii cureti de coaja, ii tai cuburi, ii pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce fierb, ii scoti, pe ei fierbinti pui 1 cub de unt (din ala mic, de cateva grame) si torni iaurt sau branza sau cascaval, apoi presari marar.
Cartofi natur:cartofii fierti, taiati cuburi, putina sare, putin ulei de masline si frunza de patrunjel tocata, amesteci usor si pofta buna!
Garnitura mea se poate face cu cartofi vechi sau cu cartofi noi...de care ai!
Se curata cartofii si se taie cuburi. Intr-o tava de copt, captusita cu hartie de copt, se pun cartofii peste care presaram sare piper si cimbru( poti sa pui si granule de usturoi, dac iti place). Peste toate rasturnam un pahat de vin alb si din loc in loc punem 3-4 bucatele cu unt sau putin ulei de masline. Dam la cuptorul dinainte incalzit.
Sunt sigura ca vei fi incintata de gust...
Succes!
Cartofi noi cu verdeata.Se curata cartofii noi, se asaza intr-o cratita, se toarna deasupra cam o ceasca de apa, o lingura de ulei, putina sare.Se pun la fiert, se amesteca o data fiindca au putina apa, cand sunt aproape gata se pune deasupra marar, patrunjel tocat.Se mai lasa putin pe foc. Pofta buna. Mira
anonim_4396 întreabă: