Bufetul Suedez este o masa de sarbatoare la care musafirii si gazdele se descurca de unii singuri, alegandu-si preparatele dupa dorinta.
Se servesc gustari reci de obicei, toate asezate pe platouri de pe care se servesc invitatii.Intr-un colt al mesei se aseaza tacamurile si paharele, respectiv bauturile.Fiecare alege dupa gust si bunul plac. Pofta mare!
Uite si imagini cu moduri de prezentare http://www.google.ro/......tp?/images
La un bufet suedez pui mancaruri de care vrei, in tavi de obicei. persoanele vin si se servesc singure cu cat vor.
uite aici mai multe informatii:
http://retete.eva.ro/......28125.html
http://www.pofta-mare.ro/retete_culinare_meniu_bufet_suedez_index.php
http://gospodini.blogspot.com/2008/11/bufet-suedez-aperitive-asortate.html
bafta! funda plzz
Bufetul implica sa ai spatiu unde sa-l organizezi (o masa mai lunga in functie de cata mancare o sa servesti invitatilor tai). Apoi iti trebuie platouri pentru servirea preparatelor, pe cineva care sa-ti gateasca, daca tu nu te pricepi. In general mancare pentru bufet este diferita fata de ceea ce cunoastem. Se prepara multe mini-uri (mini snitele, nimi frigarui), tarte diverse. Ideea este ca fiecare preparat sa poata fi consumat dintr-o singura imbucatura.
Mai multe informatii gasesti aici: http://catering-evenimente.eu/bufet-suedez/
Vezi acolo meniuri, imagini si sfaturi bune atat pentru organizatori cat si pentru participanti.