| oceanoflove a întrebat:

Ce indulcitori naturali folositi in loc de zahar?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miere, fara misto, chiar recomand.

| carevaescu a răspuns:

Miere. Recomand sa fie filtrata. Cea care inca mai are ceara, cu tot ce se zice despre proprietatile sanatoase ale acesteia, nu e nici f buna la.gust, si in apa calda e cam naspa.

Indulcitorii precum aspartam sunt ok-ish la gust, dar nu la sanatate.

Cei pe baza de ștevie sunt cam oribili la gust, nu doresc nici dusmanilor, decat daca gusturile lor agreaza acesti îndulcitori.

Dar stai o leacă. Si zaharul brun bio(ish) din trestie e bun. Are un gust usor aparte de zaharul alb rafinat, dar nu e atat de deranjant.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Zaharina

| cristimihailov a răspuns:

O intrebare ar fi mai curand: chiar ai nevoie?
Indulcitorii, oricare ar fi ei, ori sunt pe baza de zahar (si atunci te bati cu caloriile si insulina) ori chimici si atunci te bati cu pofta de a manca mai mult.

Chiar ai nevoie deci?

| Violleta2022 a răspuns:

Extract de STEVIA

| Frank51 a răspuns:

Eritritol, insa il folosesc doar in prajituri, ca in lichide are efect laxativ.

| Gabriel102 a răspuns:

Miere sau zaharina