anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ingrasa mai mult:pepenele verde sau cel galben?

16 răspunsuri:
| cristi27 a răspuns:

Nu cred ca ingrasa niciunul dintre ele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Pepenele roșu are 30 de calorii/100 de grame: proteine 0.6, lipide 0.2, carbohidrați 7.6, fibre 0.4.
Pepenele galben are 34 de calorii/100 de grame: proteine 0.8, lipide 0.2, carbohidrați 8.2, fibre 0.9.
În concluzie, pepenele galben are câteva calorii în plus dar este foarte bun organismului.
Pa, pa.

| psiholoaga a răspuns:

Cel galben are mai multe calorii, daca la asta te referi.

| Haydee a răspuns:

Pepenele verde te ajuta sa slabesti, nu sa te ingrasilaughing
Cel galben, mai ramane de vazut...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nici unul, ambele au calorii putine.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Mancati in cantitati moderate, niciunul nu ingrasa... dar pepenele galben e frate cu banana, deci ingrasa si el, iar pepenele rosu e numai apa deci ajuta la regim. Se pare ca nu. Pepenele galben are 23 kcal/100g vs cel rosu cu 29 kcal/100, diferenta stand in continutul de carbohidrati care atarna mai greu de partea pepenului rosu. Deci, surpriza: alege-l pe cel galben.

| Lory_2572 a răspuns:

Poti manca linistita oricat, nu o sa te ingrasi.Eu una mananc extrem de mult pepene rosu si nu m-am ingrasat deloc, chiar e sanatos si recomandat sa mananci cat mai mult, are un procentaj mare de apa, iti curata rinichii si te hidrateaza.Deci mananca cu incredere, fara sa te gandesti la calorii, nu se depun. happy

daniela
| daniela a răspuns:

Cel galbem are ceva mai multe calorii pe 100 g dar insa amandoua tipurile de pepeni sunt foarte bune pentru organizm

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu ingrasawinkingPoti sa consumi pepeni fara nici o grija.Nici cel rosu nu ingrasa, nici cel galbenbig grin
Au calori putine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Galben cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Galben

| Sara2 a răspuns:

Fructele galbene cu exaceptia lamaiei in general ingrasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mananca fara frica pepene, verde, galben, de care vrei, ca nu ingrasalaughing cel putin ala verde chiar ajuta sa slabesti, hidrateaza foarte bine si e minunat pe caldurile specifice verii... Tocmai savurez o felie ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca ingrasa niciunul dintre ele

| Ingerul_4184 a răspuns:

Nu stiu daca ingrasa vreunul ideea e sa nu fie papat dupa ora 6 dupa amiaza big grin thinking

| Paty3 a răspuns:

Avand in vedere ca pepenele rosu are in procent de aproximativ 90% apa eu zic ca mai multe calorii are cel galben.

Întrebări similare