Produsele organice reprezinta alimentele care au fost cultivate respectandu-se anumite standarde, nu s-au folosit hormoni de crestere ori pesticide, ierbicide.
Ai cateva raspunsuri mai sus, insa vreau sa spun ca din cauza poluarii masive nu cred ca mai putem vorbi de mancare organica.Si daca am pomeni de dezastrul din Japonia(fiind cel mai recent)mai mutl ca sigur am spune ca nu mai exista mancare organica, doar un surogat cu intentii bune.
Mâncarea organică este produsă în mod natural, fără a conţine adjuvanţi artificiali de creştere precum pesticide, ierbicide, antibiotice sau organisme modificate genetic. Eticheta „organic" sau „ecologic" o găseşti pe produsele certificate de către organisme specializate, care îţi garantează că alimentele respective sunt produse după standarde stricte.
Mancare organica inseamna mancare facuta cu legume care a fost folosit ingrasamint natural adica balegar de vaca si nu erbicide si pesticide,de asemenea la anumite preperate sa nu fie folosite nici un fel de E-uri sau alte substante chimica,adica cum facea bunicuta acasa la tara, daca ceea ce am scris nu este adevarat, inseamna ca eu am crezut o minciuna toata viata!
LisaJulie întreabă: