Gresit Bula, romanii sunt oameni care mananca bine nu prea stiu daca si sanatos, dar romanii adevarati mananca dimineata un ceai cu paine si un ou, o bucata de sunca afumata de porc, ceva branza, o cafea apoi si e adevarat ca pranzu il cam sar iar seara ar trebui sa manance ceva usor dar rareori fac acest lucru, asa ca nu prea stiu daca ti-am fost de vreun folos, cel putin stiu ca in zilele cand nu sunt la serviciu romanilor le place sa se intalneasca cu cu familia si sa serveasca masa de pranz de obicei impreuna cu sarmalute, ciorba de perisoare, fripturi la gratar si ceva placinte cu branza sau prajituri, ah ce mi-e dor de mesele astea dar nu pot ca tin regim acum.
De obicei?
De obicei nu mananca dimineata de mic dejun, rareori la amiaza de pranz si completeaza totul seara, cand ajung acasa de la munca...
Romanul dimineata mananca omleta, sandwich-uri, dulceata, ceai, alteori lapte cu cacao, cafea. La pranz, supa sau ciorba, felul doi care poate fi friptura cu cartofi sau legume si un desert: fructe, placinte, etc. Seara mananca o salata cu ceva...
Pai sa vedem:
Mic Dejun: nu prea il iau
Pranz: un mar si nimicuri de astea
Cina: Mananca toata bucataria...
P. S M'am referit la un roman care locuieste in mediul urban si lucreaza mult si nu la un locuitor din mediul rural
Pai chifle proaspete de la beka cu becel si gauda brinza si cafea la prinz nimica iar seara ceva usor nu stiu o salata de rosi
Romanii....mananca scheiss cat cuprinde, de la toti europenii care cica ii respecta
Poti sa scrii asta in tema de la deutsch.
Rumänische Volk essen Scheiße.
Deci Ramona: tu sa stii ca nu prea faci ceea ce trebuie!
faza e ca tu nu prea mananci la micul dejun.:o si asta nu e bine!
iar seara ai spus,, Mananca toata bucataria...''
deci nu faci o treaba deloc buna!
CaM asa trebuie sa macam:
micul dejun(ora 7-8).cantitate mai mare.
-lapte cu cacao si cereale
-paine cu unt si gem, o cana de ceai
-un ou fiert cu branza si costita usoara
gustarea de dimineata(orele10-11)
-corn cu lapte
-un sandvis cu salam si branza
-fructe
pranzul(orele 13-14)
-felul 1: supa sau ciorba
-felul 2:carne, legume, salata
-felul 3:un fruct sau o inghetata sau o prajitura
gustarea de dupa-amiaza(orele16-17)