Depinde ce tip de vegetarieni. sunt vegetarieni dedicati, bazati doar pe legume/fructe ( nu recomand asa ceva, motivele nu le spun ca imi sar in cap fetele vegetariene), si lacto-ovo-vegetarieni. fiind student la medicina, recomand un regim lacto-ovo vegetarian, pentru asimilarea proteinelor si acizilor grasi esentiali ( printr-un regim vegetarian dedicat se asimileaza mai greu sau doar cu ajutorul suplimentelor alimentare ). Diversitatea tine de fiecare. eu prefer sa mananc de 3 ori pe saptamana salata de castraveti cu file de crab ( aici merge orice alt fel de vietate subacvatica, si e masa bogata in proteine si fibre, dar si usoara din punct de vedere digestiv). Dimineata eu mananc o salata de ceapa verde cu avocado ( le tai si le pun intr-un bol, cu ulei de masline ). la amiaza daca sunt la facultate mananc un peste cuc eva salata, daca sunt in oras mananc o salata mare ( la fel ca Elaine din Seinfeld, comand o " big salad " ce ma tine pana seara la cina ). Acum tine de fiecare cum ne diversificam, fiecare poate incerca chestii noi ( eu am incercat ceapa verde cu avocado si ulei de masline ), dar daca vrei iti mai pot spune cateva retete simple si usoare la stomac. sanatate si numai bine
Seara ai putea manca cartofi fierti cu branza feta (usor de preparat) dupa-amiaza dovlecei copti si dimineata ceva usor... o salata.