| Bianca26bb a întrebat:

Ce mancare de post credeti (personal) ca este cea mai buna?happy

Răspuns Câştigător
| cristiana_9515 a răspuns:

Am fost foarte bolnava si nu aveam voie carne. Am mancat branza tofu (de soia) - foarte buna, o poti face cu macaroane, cu mamaliga, sau cu rosii, simpla. Am pregatit pe langa vinete si zacusca, care se poate face in orice perioada a anului, daca ai ingredientele de baza. Apoi mai exista si pateu de ficat vegetal - care atunci mi se parea foarte bun (mai ales cel cu masline). Poti face salata de biscuiti cu multe fructe, ca pentru bebelusi. Poti manca ciuperci, calite nu in unt, ca nu este de post, dar, in margarina (poti cauta o calitate mai buna). Tot calite poti face si alte legume. Raspunsul meu ar fi: adapteaza-te cum crezi de cuviinta, mananca de post tot ce-ti doresti, de la legume crude sau preparate la fructe in orice cantitate. Daca eu care sunt o gurmanda, si in special o carnivora, am putut manca aproape un an fara carne atunci oricine poate face asta. Cred ca ti-am spus unele din preferatele mele mancaruri de post.

13 răspunsuri:
| gynycola a răspuns:

FASOLE BATUTA____________-HMMMM MI-E POFTE¡¡¡¡¡MA DUC SA FAC ACUM¡¡¡¡

| Zoombe3 a răspuns:

Imi plac toate, mai putin vrajeala aia de carne, salam, cremvusti, carnati si alte mezeluri DIN SOIA. Nu inteleg cine poate sa cumpere asa ceva.

| DenissaDeea a răspuns:

Ciorba cu cartofi si orez/legume calite/supa de legume/bors de fasole/tocanita de ciuperci/salata de rosii/vinete cu legume/salata de cartofi si castraveti...

cristian
| cristian a răspuns:

Salate de telina, morcov, masline.
Salata de gulie.
Salata orientala.
Salata bulgareasca.
Pilaf cu urzici.

| NoName_9903 a răspuns:

Fasolea batuta :-)

| nicoleta_7357 a răspuns:

De regula eu gatesc orice poate admite ciuperci.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ghiveciul de legume sau tocana de cartofi.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Spanac cu snitele din soia, urzici cu usturoi si hrean, pilaf de urzici, legume la tigaie, orez cu legume, salata de vinete, ciorba de cartofi, icre de fasole cu ceapa sau usturoi, salate...ai ce manca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartofi prajiti cu gratar de porc. Pofta buna!

| Bianca26bb explică:

DE POST, DE POST, DE POST...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pateu mandi vegetal cu castraveti murati (Nu cei in otet! ci cei obisnuiti) daca incercati veti vedea ca imita gustul de friptura perfect. Am descoperit asta accidental. Acum ma bucur de aceasta descoperirehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pateu mandi vegetal cu castraveti murati (Nu cei in otet! ci cei obisnuiti) daca incercati veti vedea ca imita gustul de friptura perfect. Am descoperit asta accidental. Acum ma bucur de aceasta descoperirehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ghiveci are multe legume si e sanatos mie imi place alina

Întrebări similare