Paine integrala este satioasa, conserve vegane, fructe gen struguri, mere, nectarine. Batoane de slabit sau ce ai nevoie am inteles ca sunt ok, apoi ar mai fi cokteiul de alune cu diverse fructe exotice-hranitoare. Acum nu te apuca sa te indoi ca in 3 zile explodezi. Nuca+ stadide=hranitoare.fa un amestec merge de minune. Eu asta rontaiam peste noapte cand calatoream in afara tarii. Cu trenuk e ok, cu avionul e mai... Altfel. Succes si calatorie usoara.
Cu autocarul in calatorie nu se rabda de foame,asa cum ai prevazut,ceva de rontait, lichide(apa/suc, ce folosesti de obicei)si eventual ceva fructe, iar restul de hrana se gaseste pe traseu, nu merita sa risti sa se stice ceva prin bagaje.Succes
Fructe si orice este in ambalaj si nu trebuie tinut la rece ca ciocolata sau carnea.
Daca as sti si ce semnifica cuvantul ala ar fi tare dragut . Vegetariana adica ?
Lafel ca mine.
Daca vei calatori 3zile cam complicat cu luarea mancarii, pentru ca totul se va strica. Mai bine iei mancare mai putina, cum ar fi niste fructe, cateva sandwich-uri (desigur fara carne), oua fierte...
Timp de 3 zile poti manca salata de rosi, ceva pe baza de grasime naturala, salate care se prepar in 5 min, gasesti pe net info la salate de legume, fructe care se prepar in 5 min, in orice loc, sau poti lua ceva intr-o caserola de ex:mancare deja preparata de acasa sau de la un fastfood(fastfood mai au si ele salate fara grasimi, chimicale).
Salut sper ca ti-am fost de ajutor.
Pai...daca spui ca o sa calatoresti 3 zile ar trebui sa iti iei de acasa destul de putina mancare...cateva sandwich-uri, fructe etc(dar putine pentru ca se vor strica), autocarul va mai face opriri in benzinarii sau in alte locuri si iti poti lua de acolo mancare proaspata. FUNDA?