Ceva usor, sa nu faci firimituri peste tot: sandvisuri cu tot felul de arome, faci si tu niste cartofi la cuptor cu piept de pui taiati in felii subtiri si ii iei in caserole si castronele cu salata.
Desertul: fructe, batoane de cereale sau ciocolata, chips-uri, skittles sau M&M's si drops-uri de menta la final.
Despre bauturi: cutii de suc, doze sau sucuri in pahare ca alea de la McDonald's ca sa nu va patati hainele ca naiba si daca aveti chef, luati si cate o bere )
Nu trebuie neaparat sa le faci pe toate, eu ti-am dat toate ideile mele posibile )
Funda?
Sa ii dai nista pasarica unsuroasa, cred ca merge , hai sa lasam gluma, faceti un gratar amandoi si mege perfect, fiindca majoritatea barbatilor, si eu, imi place sa ma lasa fata pe mine sa "fac treaba", cam asta e sfatu meu, si primul lucru care ti l-am zis e important, bft sal
Buna!
Sandwichuri, snacksuri, cipsuri, biscuiti etc. De ce nu, pizza? Ceva ce poate sa fie pus intr-o caserola, ceva care sa nu necesite o anumita temperatura alta decat cea in care te afli sau si fructe(banane, mere, pere, nectarine etc).
Cat despre bauturi, eu zic c-ar merge foarte bine suc, apa, bere etc.
Te pup!
LisaJulie întreabă: