| Ana-Maria94 a întrebat:

Ce mancaruri preferati? Dar bauturi?

Răspuns Câştigător
| ing. a răspuns:

Buna.kiss
Mancarea pe care o face mama-cea mai bunalove struckbig grin(in special gratarullove struck). Bineinteles, mai merge un Mec la cateva zile.Incerc sa ma las de mancare nesanatoasa, da `nu pot.big grin
In privinta bauturilor-Coke si Pepsi Twistlove struck

15 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Mancaruri, imi plac toate preparatele care au la baza carnea de peste.
Bauturi, prefer racoritoarele : Cola, Fanta si sucurile naturale.

| Raul a răspuns:

Inaaa... ia uitate la chesti cu combinatziile (de la silvia sau la alinu stiu)blushing

| zuzumic a răspuns:

Buna

sa stii ca eu ador sa manc pulpe de pui pe gratar si cartofi pe disc miamiiiiiiiiii... si ii completez cu foarte putina bere jumatate de pahar... dar dintre bauturi cel mai mult imi place vinul rosu dulce

dar tie?

| AvalohAlyn a răspuns:

Cartofi prajiti, Pizza, snitele, chiftele, supe.Acestea fiind mancaruri.Bauturi prefer apa plata, suc, apa tonica .Atat.Alcoolul nu prea obisnuiesc sa il consum. Poate rareori.

| naya a răspuns:

Aoleu nu stiti ce-i bun.scalopini funghi cu bulete de cascaval. si un vin alb demi-dulce.

| Jupiter a răspuns:

Cat mai sanatoase...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Friptura de pui (fara piele ) sau peste la gratar cu garnitura de legume.
Prefer sucuri naturale preparate de mine acasa.

| inna a răspuns:

@Raul364 daaaa am vazut love struck ..Ms :*

| Parintele a răspuns:

Carne, pastrama. cartofi la cuptor, salata...vin, vodca, whiskey

| lote00 a răspuns:

Salata de boeuf si cartofii prajiti. Ca bauturi prefer sucul de portocale si berea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferite tipuri de salate, inghetata ma innebuneste iar ca bautura nectarul de mango sau de capsuni si "alcoolica"berea 1%cu lamaie.

| Kanghu a răspuns:

Imi place pizza si mai multe mancaruri de fast food bauturi imi place Nestea si cappy + fanta de struguri

| cely a răspuns:

Pestele stropit cu vin alb.

| anahy a răspuns:

Imi place foarte mult pizza si ca bautura imi place coca-cola.

| cata22 a răspuns:

Bauturi nestea, si mancaruri...ciorba de burta si cartofi parajitzi cu piept de pui

Întrebări similare