Salata de boeuf, dar fara boeuf (vita), ciuperci la tava, ceva legume gratinate sau la tigaie, o prajitura sau inghetata si in rest, da-i cu bere, da-i cu vin, da-i cu vin, da-i cu bere...
In ultimii ani am macat cele mai bune fructe de mare si peste, si anul asta la fel dar si cane nu-mi amintesc exact meniul deoarece este la restaurant.
Sarmale, salata beuf, un aperitiv, eventual si o friptura, fructe ...ca de, trebui sa pot sa si dansez, iar eu pe burtik goala nu prea pot sa dansez )
distractie placuta
Aoleu...multe si nu prea. Pentru ca tata e maniac si tine kosher, nu ne prea permitem sa facem prea multe. Dar in fine...ne descurcam. cu ceva aperitive gen salam & masline :-s Pui, miel sau peste si cartofi. Ahhh.si prajituri.
Totusi nu-i asa saracie pe masa mea de rev
Deci cam asa: la cabana meniul cabanei, adica peste, carne de porc, sarmale, vin rosu si alb francez, sampanie, apoi acasa cu amei iarasi sarmale bucate de casa, carnati etc si bineinteles din nou sampanie. Si multa voie buna. Sarbatori fericite la toti va doresc inca de pe acum!
De revelion mananc de toate, bineinteles ca pe masa o sa fie numai bunatati traditionale, ca sa trecem mai usor peste greutati datina zice sa consumam peste.La multi ani;
Nimic pentru ca nu pot sa beau, dar trebuie sa fie pe masa oua umplute asezate pe maioneza cu ciuperci; midii si creveti pentru dimineata cand e ghiortzu gol si foamea lată
De Revelionu' 2009, am avut sushi cu tot felul' de sosuri picante si de toate cuorile. A fost destul de bun
LisaJulie întreabă: