Întrebare recomandată | Laaaaaariiiiiiiii a întrebat:

Ce marca de suc natural imi recomanddati?

Funda

Răspuns Câştigător
| Kimmy22 a răspuns:

Hey! Daca vrei intr-adevar sa bei sucuri naturale, cumpara fructe si legume de la piata si prepara-le acasa.Fructele si legumele de culoare neagra - strugurii negri, prunele, murele, coacazele, afinele, ceapa rosie, varza rosie, sfecla rosie, ridichea neagra, toate contin resveratrol, considerat cel mai puternic antioxidant cunoscut pana acum. Deci incearca sa nu bei altceva in afara de sucuri preparate in casa! Multa sanatate! :*:*

| Laaaaaariiiiiiiii explică (pentru Kimmy22):

Mersii mult! Chiar doream sa aud un astfel de raspuns! Deoarece cea mai mare calitate e in sucurile 100% naturale si inauntru si ce e mai natural decat cele facute de tine!
Chiar daca pe ambalaj sau eticheta fiecarui suc exista cate o chichiţă ca să-i zic aşa cum că: 100% natural! fără coloranţi! etc... Dar m-am convins că nu e adevărat! Au atâta clorură încât dacă le întorci invrs vei vedea urmele portocalii sau orice altă culoare pe fundul sticlei ceea ce dovedeşte că e un suc cu mulţi coloranţi!

| Kimmy22 a răspuns (pentru Laaaaaariiiiiiiii):

winking Atunci e bine.

| Laaaaaariiiiiiiii explică (pentru Kimmy22):

winking Toată natura ne stă la dispoziţie păcat că unii nu ştiiu s-o folosească!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Laaaaaariiiiiiiii):

Se pare ca nu ai incercat Dr. Vitamin sau Valea Mare. Pina acum vreo 2 ani, erau si sucuri Raureni prin Kaufland 100% naturale, cu un gust extraordinar, mai ales combinatia de mere cu visine. Din pacate, toate sint greu de gasit, chiar daca nu scumpe - au cam acelasi pret cu mizeriile populare de pe piata, de-alde Timabark sau Cappy. In alta ordine de idei, sint de acord cu prepararea in casa, doar ca aici costurile cresc foarte mult...

| Laaaaaariiiiiiiii explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu neapărat din o lămîie sau o portocală poti face un pahar şi jumătate de suc natural+ pulpă
Şi nu ai nevoie de ustensile speciale de stors la curent!
De exemplu bunica mea are un storcător mic din siclă din care stoarce mereu suc!
Şi nu costă mai mult de 10 lei prin pieţe şi rezistă mult!

O lamaiie sau o portocala NU AU un pahar jumate' ca si masa, dar de unde atita suc? Daca diluezi cu apa, desigur.

| Laaaaaariiiiiiiii explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu stii ce vorbesti!

Un pahar si jumatate' are cam 300 ml, deci aproximativ 300 de grame. La tine o lamiie sau o portocala medie au, fara coaja si simburi, macar 330 de grame? Sau folosesti o vraja si dintr-un fruct de 200 de grame faci 300 de suc?

17 răspunsuri:
| ioanaioana a răspuns:

Eu nu iti recomand niciuna.Toate sunt pline de E-uri, chimicale si coloranti.O metoda mai buna ar fi ca tu sa iti prepari sucul cu fructe/legume de la supermarket sau din gradina.De fapt nici asta nu-i chiar ok pentru ca si fructele si legumele sunt modificate genetic si umplute cu tot felul de chestii. Oricum, in ziua de azi nimic nu e sanatos.

| PedoBarbie a răspuns:

Coca Cola. E foarte natural. Sarcasm. Succes!

| dracu14 a răspuns:

Homemade

| PŞtefaniaP a răspuns:

Granini.

Sau ti le poti prepara tu singura uite aici :

http://gastronomie.ele.ro/retete/Bauturi_--d10/Sucuri-naturale_--s12/

| michael5813 a răspuns:

Cred ca mai natural decat cel facut de tine la storcator... nu se poate! cele din comert, oricat de laudate ar fi tot contin ceva conservanti si alte chimicale! foloseste storcatorul cu toata increderea! asa cred eu!

| SasukeCS2 a răspuns:

K-Classic

| CristiViezureAsmatic a răspuns:

Iti dau un sfat pe care si Kim22 l-a recomadat: mergi la piata ia 2 prune, 1 lamaie, 4 portocale si un kiwi...stoarcele sau punele la blender ..sucul il pui intr-o cana. duci cana la gura si tadam..suc natural

| zimens a răspuns:

Natura

| Bordeianu_Stefani_1998 a răspuns:

Naturalis e cel mai tare!

Întrebări similare