Eu am vazut in kaufland dar poti sa te duci intr-un magazin la supermarket i sa intrebi pe cineva daca au! funda?
Pai poti incerca o salata de fructe,placinta de mere,dovleac, clatite, iar ca fel principal friptura sau peste fript pe tabla, plus o saramura de peste, daca nu ai de-ai nostri poti folosi macro.In loc de betisoare de frigarui poti folosi cu succes scobitorile, mici dar aspectuoase! Bafta la gatit si Funda!
Bună!
Beţe pentru frigărui se găsesc la super/hiper-market-uri de genul Cora, Kaufland, Real, Auchan, Billa, Lidl, Carrefour, etc.
De Crăciun am în vedere un meniu tradiţional :
* platou cu aperitive incluzând chifteluţe, cartaboş, cârnaţ de porc prăjit şi crud-uscat ( cârnaţul este preparat în casă, nu e de cumpărat ), tobă şi bacon ( preparate în casă ), şniţele, diverse mezeluri, etc.
* sărmăluţe în frunze de varză murată ( servite cu smântână ),...
* tradiţionalii cozonaci cu diverse umpluturi : nucă, mac, rahat, stafide, scorţişoară
* prăjitură cu brânză de vaci şi cu stafide, etc.
* Alte "mărunţişuri" : cornuleţe cu nucă/gem, saleuri cu brânză de burduf şi chimin, etc.
Evident că, de Anul nou meniul se va schimba puţin şi va cuprinde doar platouri cu semipreparate ( preferabil de casă ), inclusiv salate ( de boeuf, de vinete, ciuperci cu maioneză, etc. ), carne & cârnaţ prăjite, şniţele & chifteluţe,...
De asemenea, apar alte sortimente de prăjituri : cremeş, tiramisu cu mascarpone, tort de portocale, etc.
Toate cele bune.
Bete de frigarui gasesti in orice super/mega market.
iti sugerez dovlecel pane, supa de ceapa, negrese, mancaruri traditionale sau mancaruri din alte tari ca franta, Italia, Spania...
JustACuriosPerson întreabă:
DaciaRomania întreabă: