Frunzele se folosesc pentru asezonarea supelor şi ciorbelor!
Poti asezona cu rozmarin si carnea de pork, carnea de pui, sos facut din rosii...
Uite ce am gasit pe un site
"Se folosesc frunzele, proaspete sau uscate, acestea având o formă lunguiaţă, de culoare albastru-verzuie, aducând ca aspect cu acele de brad. Gustul rozmarinului proaspăt este răşinos şi aromat, iar atunci când este uscat devine puţin amar şi iute. De asemenea, nu rămâne proaspăt în frigider decât câteva zile, pentru mai mult timp fiind necesară congelarea. Este folosit pentru aromatizarea fripturilor de miel, vânat, carne de porc şi pui, dar şi cu mâncărurile de legume precum cartofii, roşiile, dovleceii sau fasolea.
TIPS: - Ramurile de rozmarin proaspăt pot fi folosite ca ţepuşe pentru carne şi legume"
http://www.horecaromania.ro/......loare.html