Tot salam de biscuiti iti recomand si eu...iti spun eu cum sa faci simplu si rapid
3 pachete de biscuiti petit-beure(ca sunt mai dulci)... ii farami in multe bucatele. Separat amesteci o cutie de linco(galbena ca-i mai aromata) cu 4 linguri de zahar si cu 4 linguri de cacao. Freci bine margarina sa se mai topeasca din zahar, apoi adaugi biscuitii faramati. dupa ce amesteci totul, pui 1 sau 2 sticlute cu esenta de rom si vreo 2 pliculete de zahar vanilat. dupa ce s-a amestecat bine da-i o forma de salami si da-l prin nuca de cocos.cat mai multa. apoi infasoara-l in folie de aluminiu sau ce ai tu la indemana si pune-l la frigider pentru vreo 1 ora si jumate...delicios... potfa buna printeso
Iti recomand pentru varsta ta sa faci asa ceva http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/salam_de_biscuiti-135/. Pofta mare!
250 g de faina
- 1 margarina (Rama Maestro e favorita mea)
- 2 galbenusuri
- 3 linguri de smantana
- o lingurita de bicarbonat stins cu otet
- o lingurita coaja de lamaie
- 2 plicuri de zahar vanilat
un pachet de branza de vaci proaspata (500-600 g)
- 4 galbenusuri
- 150 g zahar + 200 gr zahar
- 2 plicuri de zahar vanilat
- 6 albuse
RETETA PENTRU COPII:CHEC 4X4=4 OUA, 16 LINGURI ULEI, 16 LAPTE, 16 FAINA, 1 PLIC PRAF DE COPT, VANILE, COAJA LAMAIE, UN PRAF DE SARE (toate ingredientele se amesteca in ordinea din reteta -uleiul cate putin ca la maioneza)Se poate folosi si la prajituri cu fructe (se toarna in tava unsa si tapetata, fructele se dau prin faina)
135798642098945678 întreabă: