| Jamelia1 a întrebat:

Ce pot gati de revelion? ceva mai special, usor si gustos?
voi ce gatitzi de revelion?
raspunsul cel mai interesant funda numaidecat big grin

3 răspunsuri:
| missReckless a răspuns:

In principiu, ca aperitiv o salata de pui cu telina si ciuperci, apoi piept de pui cu salata, iar ca desert tortul diplomat. Tu ce o sa gatesti?batting eyelashes

Elianna
| Elianna a răspuns:

Intentionez sa fac aspic de curcan, salata de boef, ciorba de perisoare cu bors (minunata in ziua de inati ca sa te dregi!), icre, chiftelute, salata de fructe, salata orientala (care se va sevi cu friptura), un aperitiv caruia eu ii zic "salata a la Bety" pentru ca de la ea o stiu), care consta din:cartofi fierti taiati patratele mici, porumb fiert, cubulete de piept de pui, castraveti murati, ceapa maruntita(optional, eu nu pun, dar reteta o cere) si ananas cubulete.Totul cu maioneza acrisoara! Aceasta ultima salata este usor de facut si este de un gust deosebit, cand simti in gura gustul dulce de la ananas si cel acru de la castraveti! Este tipul de mancare pe care ori il iubesti nespus ori nu-ti place deloc! Depinde de gustul si papilele gustative ale fiecaruia.

| RoxAnana a răspuns:

Pai salata de boeuf, aperitiv (rosii castraveti, salata de vinete, cascaval, muschi file, salam, masline, branza), friptura cu garnitur de cartofi cu rozmarin si bacon la cuptor si salata de muraturi, prajituri, tort. vin, whisky, apa, lichior, sampanie