Tartele de fructe facute de maica-mea si prajitura de ciocolata si frisca cu fructe deasupra! Mmmmm...Mi-ai facut pofta .Dar ale tale care sunt?
Tot tartele sunt printre preferate dar de cumparat pentru ca atunci cand le fac eu le halesc imediat blatu si nu le mai asamblez .
Si tu faci asa?
Dar cine poate rezista ? Si la chec jumatate din compozitie ajunge la mine in stomac .
Of,acesta e un subiect sensibil... momentan am in fata niste briose dragalase foc, cu cacao si bucatele de ciocolata.In frigider am o tarta cu capsune si cu caise.Dar de placut,imi plac foarte multe prajituri: chec, placinta cu mere,cu visine, cu caise, cu ciocolata si cocos, cu lamaie, cu nuca, cu vanilie, nu cred ca exista ceva ce sa nu-mi placa sincer
Si nu esti deloc pofticioasa .
Pofticioasa? eu? se vede?
Da, dar in caz ca ceva nu iese bine tot " plecat la o bere revin intr-un tarziu " vrei pe sicriu?
Sigur.
E bine ca nu ai pretentii .
Mie-mi spui...aa, era sa uit : Negresa.
Ne pare rau, STOC EPUIZAT.
, cand aprovizionezi?
Umm , niciodata :X.
Iti spun ceva pe privat.
E de sentiment ?
Despre prajituri.
Dua dua, tot nu îti primesti negresa.
De ce esti rea?
Din vina ta!
, uite cum facem...eu am o prajitura cu visine si caise, iti dau, dar imi dai si tu negresa, da?
Uite cum sta treaba, ce e al meu este al meu...ce e al tau e si al meu. Si la naiba bine ca imi faci pofta de prajitura cu visine .
Si tu mi-ai facut pofta de Negresa , bine ca nu de negrese .
Tu ai vrut nu eu ! Si de din astea dar nu vrei sa zici .
Ba nu ca's urate. , nu-ti e somn?
Nu chiar, imi astept mc'ul ca mor de foame .
La ora aia?
Dar ce are ora asta ? Ma rog, aia.
E tarziu, Te ingrasi!
Cand o sa fiu eu grasa pisicile o sa faca " ham-ham " !
Inseamna ca trebuie sa ma apuc sa dresez pisici
Mult noroc !
Cremsnit si cele cu fructe:X pff... daca ma gandesc acum imi fac pofta
oke pup!
Se anunta precipitatii si la mine in botic !
)))))))))! phai si logic, ma gandesc la ce nu am momentam ...ok fundita? :*
Albina? Negresele sunt moartea mea dar si prajitura alba ca zapada. Dar sunt in munca de convingere pentru ultima.
O da! Dar eu nu le mai gasesc la magazin cu " gustul copilariei ".
anonim_4396 întreabă: