Salut! Alegerea mea este pizza. Sincer sa vb nici una din ele nu sunt sanatoase, insa pentru o gutsarica mmmm
Pizza,chiar daca nu am voie.http://cafelutadedimineata.files.wordpress.com/......za-890.jpg
Hello, eu prefer Pizza, maninc cit vreau si cind vreau si ma satur, iar hamburgar'ul daca nu-l maninci imediat isi strica forma si culoare...
Prefer pizza pentru ca pot sa aleg mai multe sorimente.Dar imi place si hamburgherul.Atentie ca ingrasa!
Pizza (dar destul de rar). La hamburgeri am renuntat de cand am inceput sa consum produse Herbalife si inteles ce face fast-food-ul in general cu sanatatea noastra
Esti un idiot. Ai idee ce contin macar fast-food-urile astea pe care le bagati toti in voi?
Si cica ce preferati mai mult... daca le ei de la fast-food amandoua au potentiatori de aroma, adica ti-ar fi placut si daca ar fi bagat **** de sobolan in ei.
Mai bine te apuci de fumat decat sa continui sa mananci tampeniile alea, cred ca sunt sanse mai mari sa faci cancer de la fost-food decat de la tutun.
LisaJulie întreabă: