Din punctul meu de vedere e o prostie sa te duci in oras(mai ales seara) si sa mananci shaorma... Iti sugerez sa nu cumperi nici una dintre astea, dar daca chiar trebuie mai bine cumpara o pizza pentru ca pari mai stilat si nu te umpli cu tot felul de sosuri ca la shaorma. Incearca sa nu mananci de la fast-food pentru. ca nu-i sanatos deloc , cu banii aia iti poti cumpara altceva mai interesant. Am avut niste colegi care dupa antrenamentul de baschet fugeau la shaorma si punea inapoi tot ce au dat jos(chiar mai mult), nu vorbea nici o fata cu ei. Eu ti-am dat doar un sfat si sper sa il asculti pentru ca e spre binele tau.
CEAu:*
ROmanul mananc shaormaasa ca prefer shaorma cu de toatee mai buna decat pizaa
Felul meu favorit de mancare este pizza. Este crocanta si are un gust delicios.
Ma mira prostia si incapacitatea unora de a gindi singuri. Copile, ce sa iti spunem noi sa maninci, daca iti zice cineva sa bei acid in loc de suc ca e mai gustos si sanatos, ia-te baiete dupa el ca tu esti mai putin capabil de a alege singur. Crapi ce vrei, sanatatea ta, alegerea ta.
Niciuna.eu rar mă duc in oraş sa manânc shorma, pizza etc.mie îmi place pizza facuta de mama şi shaorma am mâncat doar odată caci nu sunt sanatoase.
Shaorma e mult mai buna... Mai ales cu maioneza. Bine, depinde si ce pizza e. :p
Shaorma e buna cu detoate si o poti manca oriunde asa sa stai cu pizza sa astepti stiu si eu metroul ratbe mai complicat.
Shaorma sau pizza?
Pot sa spun ca am mancat de vreo 3-4 ori shaorma,apoi am renuntat-parerea mea este ca este foarte gustoasa[si nesanatoasa,plina de grasime si alte tampenii],insa m-am plictisit repede de acelasi gust si acum mi se face greata doar cand ii simt mirosul.
Pe de alta parte,pizza este de mai multe feluri[depinde cu ce vrei tu sa o mananci-salam,bacon,cascaval,masline,ardei,ciuperci,etc. ce vrei sa iti puna pe ea]deci diferite arome,insa eu o mananc mereu fara masline,ciuperci,ardei,deci are mai mereu acelasi gust, mai ales daca o mananci din acelasi loc+ca depinde de cat de buna ii iese bucatarului respectiv-poti manca pizza cu aceleasi ingrediente in doua pizzerii diferite, si una sa fie ff buna si una ...pas! Eu personal am gasit o singura pizzerie care imi place,in rest,mananc facuta de mine,de mama,sau de rude/prieteni, depinde si la ei de cat de priceputi sunt si de cat de proaspete si bune calitativ sunt ingredientele folosite[un alt aspect pentru care inclin spre pizza facuta de mine-in casa-in defavoarea celei cumparate].
In final, depinde ce iti place tie.
Eu as opta pentru niste McDonald.
Pizza e mai eleganta, o mananci in restaurant, dar nu tine bine de foame si in plus e foarte scuma o pizza buna, daca iti cumperi prea ieftina nu iti garantez ca ce ai mancat o sa-ti ramana in burta. Shaorma e buna, buna, dar cam ingrasa si e mai utila [zic eu] pentru ca e si mai ieftina si iti tine si de foame. Deci, eu as alege shaorma.
Nu-mi trebuie funda ta, spun doar că urăsc şaorma. Cât despre pizza, cu ciuperci, şuncă (fără zgârci că nu mai îmi vine să mănânc nimic dacă găsesc aşa ceva în ea), caşcaval şi sos, şi uneori plus măsline şi porumb.
Pai depinde de ce am pofta in momentul respectiv.Dar in principiu imi place mai mult shaorma
Mie imi vine sa vomit de la shaorma in plus te ingrasi mai repede de la shaorma decat de la pizza. asa ca eu prefer pizaa
DaciaRomania întreabă: