Niste... pizza rapida!
Feliile de paine se ung cu unt sau ketchup se presara peste cubulete de salam, branza, ciuperci si se rade cascaval. Sau ce aveti voi prin frigider...
Se aseaza feliile pe o tava cu hartie de copt si se dau la cuptor pina se topeste cascavalul.
Musafirii vor fi mai mult decit incantati!
De obicei musafirii care vin pe nepusa masa sunt prieteni apropiati intr-o nevoie sau rude. Asa ca nu sunt mofturosi. Intotdeauna am mancare gatita in casa si le-o propun. Multora le place mancarea gatita si nu prea au parte. Imi amintesc ca sotul meu, pe vremea cand eram prieteni, venit pe nepusa masa, a fost absolut incantat de ghiveciul de legume pe care i l-am oferit.
Celor carora nu le place, le fac repede cascaval pane (am mereu felii de cascaval in congelator, fiindca se fac mai bine pane) si un gratar (de asemenea am carne pregatita in congelator). Ca garnitura, orez cu ciuperci ca se face repede.
Nu prea imi vin pe nepusa masa; cand s-a mai intamplat, am taiat felii de paine, bagate la cuptor cu putin cascaval ras pe deasupra sau simple si am pregatit un sos de rosii cu busuioc si usturoi. Daca stau mai mult, fac si desert, o sarlota de ciocolata (cacao, zahar, lapte si faina) sau cateva fructe trase in ciocolata topita.
Comanzi repede cea mai buna pizza pe care o stii sau apelezi la un fast food cu livrare acasa.In 30 de minute primesti comanda...si pofta buna!
Oricum daca vin nepoftiti nu ar trebui sa aiba si pretentii...vizitele se anunta. Daca primesti vestea cu 1 ora inainte eu zic ca le poti gati tu ceva(pui la gratar, cartofi prajiti/piure, salata, si ca desert cateva clatite cu gem/ciocolata, sau inghetata cumparata)
In tot deauna am in frigider un pachet de pateuri sau o placinta (cu branza sarata sau cu spanac si branza feta) care in 30 min e gata si inghetata pe care o pregatesc in general cu fructe asortate. Mai fac si cateva senvisuri calde cu cascaval si ce o mai fi si uite asa scap basma curata.
Daca stiu ca stau mai multicel trag o minipita.
Ii intreb ce vor!
Decat sa dau gres..., mai bine ii intreb!
Daca le place ceea ce am deja pregatit, le servesc, daca nu, le fac altceva!
De obicei, la mine musafirii nu vin cu mana goala!
Prietenii aduc ceva de papa, un vin bun...si nu prea imi vin musafiri nepoftiti!
De dragul la cineva care nu e in stare sa se anunte, doar vine sa-mi faca o "bucurie", nici eu nu ma duc sa fac vreo aprovizionare speciala, nici macar pana la alimentara din colt.
Musafirul nepoftit primeste ce am in casa.
Daca-i place, mananca cu mine. Daca nu, sa mearga la restaurant!
Ptiu... o cafea si fug repede la magazinul din colt sa iau ceva daca nu am nimic in frigider, dar rar mi se intampla pentru ca imi place sa gatesc frecvent.
Intotdeauna gasesc cate ceva prin frigider, congelator si beci din care pot improviza cate ceva.Rar mi se intampla sa nu fiu pe faza.
In situatia ca nu-mi convine ce gasesc invit musafirii la un restaurant.
Niste scuze puternice si daca se poate o usa inchisa...atunci cand sunt deranjata
Depinde la ce te referi daca este vorba de mancare poti comanda pizza, daca nu este vb de mancare atunci ii poti servii cu suc, cafea, alune, covrigei, bauturi alcoolice, fructe, cioolate etc.
Nu-i un gest prea placut sa nu-ti anunti vizita...asa ca serveste-le covrigei cu bereSau gatiti ceva impreuna.
Nimic, servesc doar bautura, daca le e foame sa comande sau sa mearga in oras, data viitoare sa stie ca nu e frumos sa mergi la cineva fara sa dai un telefon inainte.
... spui ca astazi postezi, ...sa posteze si ei, daca nu sa pozeze a victima,...
Niste spaghete cu sos rosu si ce mai am prin frigider (ciuperci, sunculita, ardei, cascaval etc.)
Cafea, ceai, alcool, suc si daca sunt prieteni il asista pe prietenul meu la gatit
Hey, hai sa iti zic un desert gustos si usor de facut. intr-un bol arunci 5-6 boabe de struguri(albi), peste ei torni budinca de vanilie, peste budinca de vanilie torni budinca de capsuni, iar deasupra finisezi cu fineti. e super bun. eu ti-am zis aromele de budinci care imi plac mie, dar daca vrei poti face cu ce iti place tie. e usor de facut desertul si intodeauna e"bine primit" de cei care nimeresc la usa ta