DOAMNE AJUTA! Imi pare rau dar sunt o multime de oameni care vor sa slabeasca si nu e asa usor! Si tu intrebi ce regim de ingrasare sa urmezi!? Mananca tu pe saturate in fiecare zi si o sa vezi ca te ingrasi. dar sa nu mananci numai legume si fructe! Majoritatea mancarurilor ingraja asa ca da-i drumu!>
3 mese pe zi,cu multa paine,nu trece peste mic dejun care trebuie sa fie bogat, sa mananca dupa ora 6, iar intre mese mici gustari.
Eu cred ca la varsta ta ai greutatea normala. vezi sa nu te ingrasi prea mult ca apoi se da mai greu jos asa ca ai grija
Mananca 3 mese pe zi, adauga in alimentatia ta putina sunculita sau kaizer, oua, somon sau diferiti pesti mai grasi, branza grasa, lapte 3, 5, cicolata. Nu te duce la mc sau kfc si nici nu manaca mult in nestire. Nu e bine sa te ingrasi o data brusc nici pentru sanatate si nici pentru estetica, vei face celulita si iti vor aparea vergituri pe picioare.
Ai putea incepe sa mananci mai mult nu neaparat nesanatos dar mai gras. Poate mai multa carne, dar sa o echilibrezi cu o salata.
Ca sa te ingrasi trebuie sa ai un program alimentar foarte strict, adica mesele sa le ai la aceeasi ora in fiecare zi, sa mananci numai ce este sanatos etc, sa nu fumezi, sa faci sport si sa iei si ceva vitamine. Si eu vreau sa ma ingras si de aceea m-am si lasat de fumat.
Nu trebuie sa mananci neaparat mai mult decat de obicei, dar poti incerca sa mananci cu mai multe grasimi. Succes la ingrasat
Incearca sa mananci lucruri care au multe calorii sau intra pe:http://www.dietetik.ro/cum-sa-ma-ingras-mai-tare/5834.html
Du-te la fast foood ia 4 hamburgeri o cola chipsuri asazate in canapea relaxata la Tv da pe sport.ro si baga-n tnhe si intr-o saptamana o sa ai 60 kg succes cu ''dieta''
Mananca mai mult de 5 mese pe zi. Sau vezi ca exista niste milkshake-uri de la Herbalife pentru toate problemele.
Buna, Maya! asta cautam si eu acum. am aceeasi problema numai ca eu am 46.1 kg, 162inaltime si 14ani aproape 15. o sa imi incep un program de 12 zile sa vad daca ma simt bine. o sa fac sport dimineata la 7.30-8.30 manac dimineata, la pranz si seara mese principale. plus o alta masa sau doua secundara/e. Acum imi fac 4 cartofi prajiti! SUCCES
a si pentru inaltimea ta ar fi bine sa ai vreo 50kg
Mi-am mai amintit! poti face o cura cu oua de prepelita inghitite crude, cate patru in fiecare zi. am incercat si eu, dar nu am putut.
Cel mai bine e sa te duci la un nutritionist. El e in masura sa ii dea cele mai bune sfaturi. Dar cel mai bine e sa ai 3 mese principale la ore fixe si 2 gustari inte mese. Sper ca ti-am fost de ajutor. te pup :*
Pai mananca mai multa paine
eu am 11 ani 1, 50 53kg eu nu stiu cum sa slabesc vreau sa slabesc 10 kg
sper ca ti-am fost de ajutor