Bună!
Un CHEC DELICIOS CU MIEZ DE NUCĂ merge foarte bine, hmmm...dai cu basca după copii ce bun îi!
http://www.gustos.ro/retete-culinare/chec-cu-miez-de-nuca.html
Te pup!
Bună!
Vezi diverse reţete de tort fără coacere la linkul :
http://www.gustos.ro/retete-culinare/tort-delicios-fara-coacere.html
http://irinaririna.blogspot.ro/2013/01/tort-de-mere-fara-coacere.html
http://whatlibertyate.com/......a-coacere/
http://scrieliber.ro/2011/06/11/tort-cu-fructe-fara-coacere/
http://www.petitchef.ro/retete/blat-de-tort-fara-coacere-fid-949901
http://gastronomie.ele.ro/retete/Desert_--d8/Torturi_--s19/
Sau, poţi face un tort Tiramisu ( simplu, fără mascarpone )!
Ai nevoie de : 1 pac. mare de pişcoturi ( 400-500 gr; sau 1 blat de tort rotund, din magazin ), 2 plicuri cremă Tiramisu ( Dr. Oetker ) şi 2 ceşti cafea ( eventual şi 1 sticluţă esenţă de rom 20 ml ), şi 2 linguriţe de cacao ( pentru ornat ).
Pişcoturile sau blatul de tort se însiropează cu siropul de cafea, crema se prepară ( la "rece", cu mixerul ) conform instrucţiunilor de pe plic şi se întinde pe pişcoturi/blat, iar deasupra se pudrează cu cacao.
Este gata în 10 minute şi e foarte SIMPLU de realizat!
Toate cele bune.
Salata de fructe peste care dacă vrei, pui una sau câteva lingurițe de miere de albine!
Cel mai simplu, cumperi biscuiti populari, sau din aceia la pachet fara crema( petit beurre cred ca le spune), mai ai nevoie de 1L lapte, 10 linguri zahar, 10 linguri faina( poti pune si 8, nu mereu e nevoie sa folosesti toata compozitia) si arome de care vrei tu. Pui laptele la fiert, cand laptele fierbe adaugi zaharul amestecat cu faina si amesteci continuu, ca sa nu se lipeasca. Cand s-a legat crema o dai la o parte de pe foc, ii pui un pachet de unt si amesteci pana se topeste si se incorporeaza tot untul. Dupa aceea asezi biscuiti pe platou sau in tava asa: un rand de biscuiti, un strat de crema, iar biscuiti, iar crema, pana termini crema. pe deasupra poti lasa simplu biscuitii ( ultimul strat), sau poti pune un strat subtire de crema peste care presari ceva ( ex. nuca de cocos, biscuiti sfaramati) dai prajitura la rece. O poti taia dupa cateva ore, sau a doua zi. Enjoy it
anonim_4396 întreabă: