| yoni a întrebat:

Ce retete de dulciuri stiti care sa se prepare usor si sa nu trebuiasca bagate la cuptor? Cum ar fi clatitele:d Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Inghetata happy.

6 răspunsuri:
| ƦoyJoиЭsJR a răspuns:

Tortul:
~iei blaturi cumparate si numai faci frisca cacao, si ceva de ornat.
Sper sa ati placa:*.
Paa.

| adriangabor92 a răspuns:


Strudel cu pere si crema,
Alba ca zapada

| stefa_6370 a răspuns:

O prajitura de la dr oetket; aia cu anans; e gata cam in 10 minute si apoi doar o tii la frigider;
sau poti incerca sa cumperi din supermarket placinte gata facute pe care doar le lasi la dezhetat si le bagi la cuptor

| eme a răspuns:

Cumperi biscuiti simplii, creme pentru prajituri(2 arome) si frisca.ai nevoie doar de lapte pentru creme, pui un strat de biscuiti, unul de crema.(pana le termini) si deasupra frisca.Il bagi la frigider si dupa ce se moaie putin e super bun.(Ca sa se moaie mai repede poti face putin sirop si sa pui pe fiecare strat de biscuiti)

Sper sa-ti placa:*

| ZuZyK_7094 a răspuns:

Clatite pufoase(iei din magazin un plic 'praf clatite pufoase' si vezi pe ambalaj ce iti mai trebuie), inghetata(ca tot a venit caldura).

| ioana996 a răspuns:

Sau stiu si eu salamul de biscuiti intr-o jumatate de orai gata mai repede ca inghetata laughingIngrediente

250 gr biscuiti simpli
250 gr zahar
100 gr unt
50 gr cacao + putina cacao (sau pudra de ciocolata) pentru folie
75 gr nuca prajita (sau stafide inmuiate in apa calduta sau 2 lingurite cafea instant)
120 ml lapte
esenta de rom (sau rom)

Portii: 12

Preparare

1. Zdrobiti biscuitii cu mana pana obtineti bucatele mici. Amestecati cu nuca (sau stafidele) taiata bucati mici, daca folositi.
2. Intr-o craticioara puneti 60 ml lapte si zaharul si fierbeti pana se face un sirop legat (cca 1 minut dupa ce incepe sa faca spuma siropul).
3. Adaugati untul si amestecati pana se topeste.
4. Adaugati cacaoa (si cafeaua daca folositi) dizolvata in 60 ml lapte. Adaugati si esenta de rom. Lasati sa dea un clocot.
5. Turnati treptat siropul peste biscuiti, amestecand din cand in cand pana vedeti ca se leaga biscuitii si se inmoaie un pic. S-ar putea sa nu aveti nevoie de tot siropul.
6. Pe o folie de plastic presarati putina cacao (sau pudra de ciocolata) si puneti jumatate din compozitie. Rulati strans sub forma de rulou si impingeti din ambele capete sa scoateti aerul din salam. Legati strans la ambele capete si dati la frigider cateva ore sau peste noapte. Repetati cu restul de compozitie.
7. Taiati felii si serviti.