Bună! Dacă vrei poți să faci paste italiene. Sunt EXTREM de ușor de făcut, sănătoase, fără ulei și țin și de foame
Ai nevoie de niște paste (bineînțeles ), eu le prefer pe cele lungi si subțiri. Umpli o oală mare de apă. O umpli aproape pe toată, mai lasă doar două-trei degete până să o umpli de tot. O pui pe foc pana clocotește apa (până face niște bule și o ia puțin razna adică), apoi pui acele paste despre care am vorbit mai sus. Ai grijă apa să acopere pastele (eu le rup pe din două deoarece sunt prea lungi și în felul ăsta apa poate fi peste ele). Pune sare. ATENTIE. Pune sare din belsug Eu fac așa: las sarea sa curga din solnită pe cea mai mare gaură, nu alea multe și mici. În timp ce ai sarea în jos curgând pe cea mai mare gaură, las-o să curgă 5 secunde (cronometrează-te cel mai bine). Sarea nu va fi multă, deoarece sarea se pune nu în funcție de câte paste ai, ci de cantitatea de apă. Amestecă cu o lingură și lasă-le 15 minute la foc aproape spre minim (dar nu minim). Le scurgi de apa și cam aia e. Pentru sos recomand sosul Carbonara, este foarte bun, si ai de mai multe feluri, ori carbonara cu bucățele de cărniță în acel sos, ori quattro formaggi (adică patru feluri de branză), dar fără carne. Poti opta pentru un sos roșu de altfel. Ce vrei tu numai să pui unul pe deasupra. După ce ai amestecat pastele cu sosul, rade niște cașcaval peste ele și. poftă bună! Ți le recomand din suflet, fiindcă sunt foarte bune. Dacă nu îți plac pastele în general poți opta pentru niste salate. Salata de rucola poate? Cu carne prosciutto. Sau poate o salată cu ton si porumb si ou fiert (e ca o salată normală doar că adaugi ton, porumb si ou fiert). Tot ce ți-am zis aici sunt mâncăruri sănătoase și promit să fie comestibile
Paste, quesadilla, tortilla, cartofi prăjiți cu salata de rosii, hmm, pui grill cu salata verde, frigărui, eu când vin acasă seara și nu am chef sa gătesc, îmi tai puțin dovlecel prin iaurt apoi prin cereale mărunțite și le bag la cuptor cât fac eu baie. le mănâncă asa cu roșie lângă.
andreeaandreea922 întreabă:
Georg13 întreabă: