Maioneza
Avocadro pasat in rest se urmeaza pasi ca la maioneza, E fina decat maioneza clasica.
Pasta de avocado si masline, 2 buc avocado, 200-250 gr, masline si o ceapa mica, de preferat ceapa rosie. Se mixeaza totul si se pastreaza la frigider chiar si 2 sapt si este delicios
Ai gasit retete? La indemana mie imi este sa-l pun in salate, combinat cu alte legume. E foarte bun.
Aici ai multe combinatii pe care le poti face. Deruleaza slide-urile si vezi ca pentru fiecare poza ai cate un link: https://www.delish.com/cooking/g1485/avocado-salads/?slide=1
Sau il mai prepar cu branza proaspata si fac o crema pe care o poti folosi ca umplutura pentru clatite, sau dat prin blender cu muguri de pin si poti avea un sos pentru paste. Iti las retetele mai jos. Eu la clatite folosesc si foi normale de clatita sau chiar foi de tortilla din comert cand sunt mai lenes, iar la sosul de paste pun si migdale crude si frunze de spanac.
https://www.kaufland.ro/......28410.html
https://www.kaufland.ro/......_1852.html
Pai guacamole este cel mai cunoscut, poti face pasta simpla in care sa pui si seminte de pin. Il poti taia felii si manca pe paine prajita. Apoi il poti punein ce salate vrei, cu rosii, porumb. Vazusem ceva interesant, bagat la cuptor si in scobitura lui pus un ou. Incearca.
Pus in diverse salate, am vazut ceva pus intre lipii cu rosii si ce alte ingrediente mai vrei. Taiat pe jumate si umplut cu alte legume, cu oua. Eu faceam pasat amestecat cu para, foarte bun. Poti face pasat, pui niste seminte de chia si alte fructe taiate deasupra si ai un mic dejun foarte bogat si satios. Uuuu si am mai vazut avocado pane. Cred ca stii cum se face acel pane, nu? Parea a fi doar acel pesmet si apoi nu stiu daca prajit, dar poti incerca bagat si la cuptor.
Pofta buna!
alinuta_bat întreabă:
VivianKorea întreabă:
DaciaRomania întreabă: