Poti sa-l asezonesti cu condimente (sare, piper, ienibahar, sau doar putina vegeta) si un pic de ulei pe deasupra, dupa ce in prealabil l-ai taiat pe lungime, in felii de 1 cm sau 1.5cm.
Il pui pe gratarul incins sau in tigaie si-l faci la foc mediu.
Cand este fript, pui cateva bucatele de unt peste el si este foarte gustos.
Se manaca cald, imediat dupa ce l-ai luat de pe gril.
Din piept de pui se mai poate face si PUI KIEV, dar reteta nu este rapida si necesita pregatire anterioara.
Mai multe retete cu piept de pui gasesti aici:
https://jamilacuisine.ro/? s=piept+de+pui
Nimic nu-i mai rapid decât un stir-fry ori o salată
http://www.lauralaurentiu.ro/......egume.html
http://www.lalena.ro/reteta/1508/Stir-fry-de-pui-cu-legume/
Găsești și alte rețete pe net