| HellRazor a întrebat:

Ce retete stiti cu ciocanele de pui?
gustoasa si simpla ca mama si tata sunt plecati de acasa si nu am ce mancabig grin

Răspuns Câştigător
| chitz_6965 a răspuns:

Mda laughing se cumpara punga magica.parca era de la maggy big grin succes, sau comanda o pizza daca ai bani tongue

8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

"Pui cu smantana". Toci o ceapa, o pui in cratita cu 4 ciocanele, doua linguri de apa si sare. Pui totul la fiert la foc ceva mai mic. Dupa 20 de minute de fiert dizolvi o lingura plina de faina intr-o canita de apa.Adaugi 3 linguri se smantana.Torni compozitia in cratita si lasi sa dea totul cateva clocote. Adaugi o legatura de patrunjel tocat marunt. Dupa numai un clocot iei mancarea de pe foc.Se consuma cu mamaliguta fierbinte, dar pentru tine este prea complicat. Poti manca cu paine.

| etudor a răspuns:

Ia dela supermarket un PLIC MAGIC pentru fripturi de pui si in el vei gasi o punga goala, mare, de format A4, transparenta si o alta punguta cu un amestec de condimente.Bagi ciocanelele in punga(vezi precizarile pe plic), mai bagi 5-6 cartofi curatati, spalati si taiati in 4/patru/ pe lungime si facultativ 5-6 ciuperci curatate si spalate(intregi sau taiate 1/2 +coditele si inchizi punga bine prin legare la capat posi conform instructiunilor de pe plic o pui in tava si tava o pui in cuptor pentru 50-60 min./cum scrie pe plic/Dupa cateva minute 10-15, scoti tava si intepi punga cu o scobitoare in cateva locuri si o pui la cuptor pana la expirarea termenului.Se serveste calda, dar se poate si reincalzi. Alaturi de ac preparat seviti orice salata de sezon. S-aveti pofta! ELENA

| mamarutza1 a răspuns:

Pai daca stii sa umbli la aragaz si la cuptor le poti condimenta si le bagi in cuptor cam o ora 2 pana se rumenesc iar apoi poti praji niste cartofi sau sa faci un piure!

| caramelagurl33 a răspuns:

Da stiu. punga magica.iei ciocanelele de pui, pui mirodenii, le pui in punga magica si astepti pana se fac.cred ca le ia vreo 15-20 min. succes ^^
------------------------------
http://www.gbx.ro/member_page.php?id=7148

Răspuns utilizator avertizat