Poti s-o prajesti impreuna cu niste cartofi prajiti, daca mai pui si o ceapa poti sa faci o tocana, daca o bati putin iti ies niste snitele, daca o toci iti ies chiftele, depinde de ceea ce vrei. Oricum numai asa in afara de friptura nu prea ai ce sa faci dar in combinatie cu niste legume se schimba total.
O tai fasii subtiri si o prajesti in unt (nu ulei), adaugi o ceapa si o calesti odata cu carnea, ciuperci si faci un sos de smantana cu verdeata si mirodenii, adaugi peste si mai lasi 10 min la foc mic
Intra pe: http://www.gustos.ro/retete-culinare/ si vei gasi mai mult decit doresti. Pofta buna
O tai felii de 1 cm le sarezi si piparezi. le lasi una peste alta cam 30 minute in care timp cureti ceapa multa pe care o pui intr-o cratita cu ulei si o invarti pret de cateva minute sa se inmoaie si apoi pai feliile de carne deasupra si pui apa si capacul pe ea. lasi la foc mic verificand sa aiba mereu putina apa ca sa se fiarba bine de tot carnea iar ceapa sa se transforme intr-un sos. la final mai pui putin piper sa fie bine condimentata. se serveste cu piure decartofi sau cartofi natur cu patrunjel. este o mancare ardeleneasca. o poti face si cu carene de vita
O tochitura moldoveneasca as zice eu...cu mamaliguta si varza murata. Ce zici?
Incearca http://www.CePotGati.ro, pune in lista ingredientele pe care le ai in casa si iti cauta retete pe site-urile culinare romanesti...
poopasa întreabă: