Bună!
Mănânci o ciorbă/supă şi felul doi.
Pentru diverse idei vezi site-urile indicate mai jos.
Pentru prânz vezi diverse reţete de ciorbe/supe/borş la linkul :
http://www.bunatati.ro/Borsuri-supe-ciorbe/
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/borsuri_supe_ciorbe/
http://www.gastropedia.ro/cartedebucate/ciorbe--supe--borsuri/3/
http://bucataria.realitatea.net/retete/categorii/supe-ciorbe-borsuri
http://www.gastronomicus.ro/......linare.php
http://www.eculinar.ro/Categoria_Supe,_ciorbe,_borsuri-3.htm
http://gastronomie.ele.ro/retete/Ciorbe-si-borsuri_--d3/
http://retete.flu.ro/retete-supe-ciorbe-borsuri/
http://www.petitchef.ro/tags/retete/ciorbe-supe-borsuri
Pentru prânz/cină vezi diverse reţete la linkul :
http://www.petitchef.ro/tags/retete/pranz
http://www.bucataras.ro/retete-culinare-meniuri-pranz/
http://www.maratonulsafir.ro/retete.php?categ=2
http://www.gustos.ro/retete-culinare/
http://www.culinar.ro/mancaruri/
http://www.bunatati.ro/mancaruri-cu-carne/
Toate cele bune.
Bună!
MÂNCĂRICĂ DE CARTOFI
carne de porc,ceapă, usturoi, morcov, ardei gras,apă,cartofi, roşii în bulion, sare, piper, condimente, mărar.
Se căleşte cărniţa în puţin ulei, se adaugă legumele, apa (caldă) şi cartofii.
Se lasă la fiert, cu capac, şi când sunt fierte se adaugă roşiile în bulion.
Se sărează, piperează după gust şi se adaugă condimentele preferate.
Se presară mărar proaspăt, tocat şi se serveşte.
Te pup!
Eu de obicei mananc un castronel de ciorbita sau de supa si apoi felul doi (snitele cu piure de cartofi, mancarica de cartofi cu carne si salata de muraturi sau de varza, ciulama de ciuperci cu pui, pui umplut cu ciuperci in vas roman, sarmalute) si uneori mananc si un mic desert sau o bucatica de ciocolata.
Daca vrei sa nu iti menti silueta atunci iti recomand bucata de carne de pui la gratar alaturi de o salata cat vrei tu de mare sau o supa, ciorba. Poti opta si pentru peste, cel mai indicat somonul si nu prajit!
In schimb daca vrei ceva care sa iti incante papilele gustative, iti recomand o mamaliguta cu branza, cartofi gratinati, macaroane cu branza sau cu pesmet, orez cu legume