| SimpleSergio a întrebat:

Ce sa-mi iau de mancare cu mine? intr-o mini excursie de 3 zile 2 nopti... tinand cont ca in ultima zi am concurs de mtb(mountain bike).
Ce as putea sa-mi iau cu mine de papa? Va rog!

Răspuns Câştigător
| Milk Swan a răspuns:

Muuulta apa. Senvisuri cu sunca, unt si salata/castraveti/ardei gras. La concurs, sa mananci cateva fructe cu vreo 2 ore inainte!
SI FARA SUC!

8 răspunsuri:
| cristina_6456 a răspuns:

Poti sati cumperi mancare la connserva gasesti in supermarketuri chiar si cioba, sarmale, salata de beof alea stii ca nu se strica mai ales pe caldura asta poti sa-ti iei si senviciuri dardaca stai 3 zile nu poti manca toata ziua senviciuri niste fructe mai poti lua, biscuiti e. t. c

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Gasesti la Supermarket, feliate in vid de tot felul, branza topita feliata...

| kathessa a răspuns:

Snitele, sanvisuri, brinza topita, oua fierte, covrigei sarati, apa, fructe (banane, mere), si ciocolata...pentru energie.

| SimpleSergio explică:

Multumesc! a trecut. m-am descurcat!
Ce spuneti de locul 3?big grin la banat mountain bike marathon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca stai 3 zile sa- ti iei cu u 11 sanvisuri, o sticla de apa(suc)la jumate, o prajiturica, cateva haine, un aparat foto care sa faci poze cu el sa ai amintiri de cand erai u mica, o punga de voma, si sa-ti iei ceva crocant si cateva fructe. Eu asa cred ca trebuie sa te echipezi intr-o excursie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hola

| mary_9594 a răspuns:

Buna! Pai ai putea sa iei mancare deshidratata. Are termen de garantie mare, are volum si greutate foarte mica, are gust foarte bun, este portionata - una, doua portii/ nr calorii. Se adauga apa direct in punga cu mancare si se poate consuma din punga.
Eu am consumat si sunt foarte multumita!

| mary_9594 a răspuns:

Iti recomand marca Trek'n eat