Muuulta apa. Senvisuri cu sunca, unt si salata/castraveti/ardei gras. La concurs, sa mananci cateva fructe cu vreo 2 ore inainte!
SI FARA SUC!
Poti sati cumperi mancare la connserva gasesti in supermarketuri chiar si cioba, sarmale, salata de beof alea stii ca nu se strica mai ales pe caldura asta poti sa-ti iei si senviciuri dardaca stai 3 zile nu poti manca toata ziua senviciuri niste fructe mai poti lua, biscuiti e. t. c
Gasesti la Supermarket, feliate in vid de tot felul, branza topita feliata...
Snitele, sanvisuri, brinza topita, oua fierte, covrigei sarati, apa, fructe (banane, mere), si ciocolata...pentru energie.
Multumesc! a trecut. m-am descurcat!
Ce spuneti de locul 3? la banat mountain bike marathon
Pai daca stai 3 zile sa- ti iei cu u 11 sanvisuri, o sticla de apa(suc)la jumate, o prajiturica, cateva haine, un aparat foto care sa faci poze cu el sa ai amintiri de cand erai u mica, o punga de voma, si sa-ti iei ceva crocant si cateva fructe. Eu asa cred ca trebuie sa te echipezi intr-o excursie!
Buna! Pai ai putea sa iei mancare deshidratata. Are termen de garantie mare, are volum si greutate foarte mica, are gust foarte bun, este portionata - una, doua portii/ nr calorii. Se adauga apa direct in punga cu mancare si se poate consuma din punga.
Eu am consumat si sunt foarte multumita!
User252426 întreabă:
Radu132ysys întreabă: