Nu stiu) cred ca nimic am colegi care mai manank cerneala sh vad ca nau niik
Ăăă... o să ai sânge albastru
Nu cred că s-ar întâmpla ceva super magnific decât dacă nu o bei în cantităţi foarte mari.
Depinde ce cerneală papi, dar poate cauza dureri de cap, iritaţii de piele sau chiar daune sistemului nervos.
Te faci albastru la fata Glumeam... te murdaresti si probabil vei avea tulburari de stomac
Wow. este posibil sa devi unul din protagonisti din Avatar(a fost o gluma )
Nu stiu, presupun ca dupa gustul oribil vei avea o durere de bura si va trebui sa consulti un medic
Din cate stiu eu din chimia de a XI-a cerneala contine alcool metilic care este toxic daca ingerezi pana si o cantitate mica, doza letala fiind intre 2-4 g/kg corp (daca nu ma insel). Metanolul (alcoolul metilic) este folosit ca solvent, dar cantitatea este mica in cerneala, trebuie sa bei vreo 20 de calimare )
Din partea mea:moatre cat mai placuta...glumesc! doamne fereste! da ai incercat? daca vrei sa incerci fa-o si pentru mine
Daca tu poţi să 'mănânci' cerneală. eu te premiez cu un Oscar
Dhăă. dudă cerneala daca vrei poţi s'o bei, deşi.ai probleme la mansardă daca te tentează astfel de chestii
Chiar nu paesti nimic, saliva ta dizolva cerneala si o absoarbe, dar nu ti se schimba culoarea limbii sau altceva... Desi nu e chiar recomandat sa mananci asa ceva...
Nu ai cum sa mananci cerneala eventual sa o bei si in cazul asta probabil vei avea dureri de burta si gura ta va fi albastra, nu te sfatuiesc sa incerci
Poți avea durei de gât și țise lipește Pelea un fel și parcă e că cleiul cel super când îl dizlichesti așai pelea
Danut4439 întreabă: