| WhiteTiger a întrebat:

Ce se intampla daca mananci cerneala?

Răspuns Câştigător
| Nutella007 a răspuns:

Nu stiulaughing) cred ca nimic laughingam colegi care mai manank cerneala sh vad ca nau niiklaughing

24 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Alergie, intoxicație, etc.
Pa, pa.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa incerci...

| DakotaRoyse a răspuns:

Ăăă... o să ai sânge albastru smug laughing
Nu cred că s-ar întâmpla ceva super magnific decât dacă nu o bei în cantităţi foarte mari.
Depinde ce cerneală papi, dar poate cauza dureri de cap, iritaţii de piele sau chiar daune sistemului nervos.

| 54ndy a răspuns:

Scuipi albastru.

| 54ndy a răspuns:

Scuipi albastru şi faci pipi blue.

| PhotoIsMyLife a răspuns:

O să te pipi albastru!

| TJohannaB a răspuns:

Nimic dar ti se albastreste pielea.

| daηă a răspuns:

Tre sa fii nebun sa faci din astea straight face laughing

| Mentaaaaa a răspuns:

Te faci albastru la fata laughing Glumeam... te murdaresti si probabil vei avea tulburari de stomac

| Tweetymrrr a răspuns:

Wow. este posibil sa devi unul din protagonisti din Avatar(a fost o glumawinking )
Nu stiu, presupun ca dupa gustul oribil vei avea o durere de bura si va trebui sa consulti un medicthinking

| Tweetymrrr a răspuns:

*burta. romana asta :-J

| Bastet a răspuns:

Te transformi din WhiteTiger in BlueTigerlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceastea sunt intrebari ilogice care nu si au deloc rostul... Numai pentru a ne afla in treaba, in lipsa de ocupatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te albastresti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu eu din chimia de a XI-a cerneala contine alcool metilic care este toxic daca ingerezi pana si o cantitate mica, doza letala fiind intre 2-4 g/kg corp (daca nu ma insel). Metanolul (alcoolul metilic) este folosit ca solvent, dar cantitatea este mica in cerneala, trebuie sa bei vreo 20 de calimare laughing)

| DdDiX a răspuns:

Din partea mea:moatre cat mai placuta...glumesc! doamne fereste! da ai incercat? daca vrei sa incerci fa-o si pentru mine

| Aℓida a răspuns:

Daca tu poţi să 'mănânci' cerneală. eu te premiez cu un Oscar
Dhăă. dudă cerneala daca vrei poţi s'o bei, deşi.ai probleme la mansardă daca te tentează astfel de chestii raised eyebrows

| ellutza a răspuns:

Te albastresti pe la gura laughing)

| Seniorithabebi a răspuns:

Nu stiu thinking iti vine rau laughing

| Gaga4u a răspuns:

Chiar nu paesti nimic, saliva ta dizolva cerneala si o absoarbe, dar nu ti se schimba culoarea limbii sau altceva... Desi nu e chiar recomandat sa mananci asa ceva...

| EllyCA a răspuns:

Nimic... mie mi s-a intamplat

| Roxana75 a răspuns:

Nu ai cum sa mananci cerneala eventual sa o bei si in cazul asta probabil vei avea dureri de burta si gura ta va fi albastra, nu te sfatuiesc sa incercihappy

| SpineiPetru a răspuns:

Poți avea durei de gât și țise lipește Pelea un fel și parcă e că cleiul cel super când îl dizlichesti așai pelea