Depinde de reteta, nu o sa folosesti zahar brun daca reteta ta este de tarta de fructe sau care necesita un aluat deschis la culoare dar e foarte bun pentru alte retete. Trebuie doar sa il amesteci bine pentru ca este mai putin rafinat ca cel alb si ia mai mult pana se topeste.
zaharul brun nerafinat este cel mai sanatos, este de preferat. atentie insa ca exista pe piata zahar brun rafinat care este la fel de nociv ca cel alb
DA, aluatul se va innegri (in facut de cantitatea adaugata) va lua (in facut de cantitatea adaugata) din aroma zaharului brun si gustul lui specific doar daca cumparati zahar brun din trestie de zahar nerafinat (si nu cel care se gaseste pe piata romaneasca la acest moment, pentru ca cea ce se gaseste in magazine este o imitatie jalnica{http://www.naturashop.ro/popup_image.php?pID=670&image=0}ci zaharul brun adevarat nerafinat arata asa[http://eatingasia.typepad.com/......]comparati si vedeti pentru cei interesati o companie care produce zahar brun de calitate ar fi ALTER ECO UNREFINED GROUND CANE SUGAR )
Nu se innegreste, o sa fie putin mai inchis la culoare. Dar ai grija cat zahar brun pui si de care. Eu am un zahar brun care este foarte dulce si pun o cantitate mai mica
Arata chiar mai bine daca ii pui zahar brun pentru ca prinde mai multa culoare si este si mai sanatos. Eu iti recomand sa folosesti zaharul acesta.
miauu întreabă: