Putina sare, piper, cascaval ras sau branza cat sunt inca calzi (ca sa se topeasca usor), ketchup, oua ochiuri, sos de usturoi cu marar (usturoi pisat, amestecat cu putin ulei si stins cu zeama de lamaie si cu putin marar), sau ii mai poti asezona cu diverse condimente speciale pentru cartofi prajiti (cu aroma de cascaval, cu aroma de branza, usturoi, etc) pe care le gasesti in comert.
Bună.
Mărar proaspăt tocat, brânză sau caşcaval ras, condimente mediteraniene, suc de roşii, ouă ochii, etc.
Pa, pa.
Condimente pentru cartofi prajiti, cascaval ras, sos dulce de ardei iute, sos de ardei iute, usturoi pisat amestecat cu smantana sau maioneza, etc...
Se pune un sos dintr-un catel de usturoi pisat bine cu sare, frecat cu un pic de ulei de masline.
Cei mai buni sunt cei pe care pui doar sare, piper si eventual putin mujdei de usturoi! Pofta buna!
In afara de sare si piper, poti pune condiment de pui. In alta ordine de idei, poti rade telemea sau cascaval deasupra, sau poti sa-i servesti cu ketchup. Pofta buna!
Mătuşa mănâncă cartofii cu muştar şi crenvuştii cu ketchup. Sunt chiar buni!. Îi ador pe cei cu brânză rasă. Poftă să ai! .
Poti pune cascaval, branza rasa, iar ca verdeata poti pune oregano sau marar. Pofta mare
Salutt. >_<
Poti pune : sare (logic), ketchup, piper, un sos obtinut cu usturoi pisat si maioneza sau iaurt, maioneza, iaurt (cartofi cu iaurt <
Nu mai pune nimic, sunt mai buni asa simpli cu putina sare si cu o salata langa
Eu pun Knor e foarte bun`
Dar depinde poti pune si mustar, maioneza, chechup (nu stiu cum se scrie lol)
Ori sare de ce nu?
Orcum depinde de gusturi
Sare in primul rand arome, delicat, sau ketchup alceva nu am incercat si marar maruntit verde... gata ca salivez pe tastatura
Marar cimbru sare branza rasa exista si condimente anume pentru cartofii pai
sau poti sa iti faci din putin usturoi tocat marunt cu sare putina boia si apa si sa torni peste cartofii pai fierbinti
pofta mare pupici
Salut (-_-)
Pai cea mai buna iedee ar fi sa ii tai subtiri, sa pui sare sau delikat.
Apoi tii pui intr-o punga de hartie scrie pe ea MC si gata cartofii de la MC.
Sper ca am fost folositor (*_*)
Pa, Pa (-_-)