Carne de Iepure cu Sos de Rosii
Ingrediente:
1 kg de carne de iepure
1l suc de rosii
1 ceapa
un pahar de vin alb
o lamaie
putin unt
Preparare:
Se spala bine carnea de iepure si se pune in apa rece cu sucu de la o lamaie lasandu-se cam o ora. Se pune in oala carnea adaugand un pahar de vin alb si amestecand, astfel incat carnea sa arunce toate bucatele de osisoare. Cand a scazut aproape tot vinul se ia carnea si se pune in farfurie.
Se spala oala si se pune putin ulei, jumatate de ceapa taiata marunt si carnea care am pregatit-o mai devreme, punand-o pe foc si amestecand pana ce ceapa se inmoaie si carnea devine usor aurie.
Apoi scoatem carnea si adaugam sucul de rosii lasand sa fiarba pana acesta incepe sa se ingroase. Adaugam carnea de iepure si lasam sa fiarba inca putin.
Pofta buna, Craciun Fericit :*
Liza0o0 întreabă:
sebyseby15 întreabă:
DaciaRomania întreabă: