Ca şi marcă de spaghete : Barilla.
Ca reţete :
http://www.bucataras.ro/retete/paste/spaghete/
http://www.reteteculinare.ro/retete/spaghete/
http://www.bucatarul.ro/CarteDeBucate/Pizza-si-Paste/Retete-de-Spaghete/
http://www.gustos.ro/retete-spaghete
http://www.culinar.ro/cuvinte-cheie-retete/retete-spaghete/
http://www.retete-gustoase.ro/......e-spaghete
http://www.petitchef.ro/retete/spaghete/spaghete_ton
http://www.petitchef.ro/retete/spaghete/spaghete_ciuperca
http://www.petitchef.ro/retete/spaghete
Spaghetti
http://www.cevabun.ro/spaghetti/
Vermicelli:
http://www.cevabun.ro/vermicelli/
Capelli d’angelo:
http://www.cevabun.ro/capelli/
Tagliatelle:
http://www.cevabun.ro/tagliatelle/
Fettuccine
http://www.cevabun.ro/fettuccine/
Buna!
http://www.sfatulmedicului.ro/......00x400.jpg
Iti recomand aceste spaghete, sunt destul de bune.
Te pup!
Ca MARCA, orice fel de paste fainoase din grau dur sunt bune.
Ca retete:
http://www.elady.ro/......ranza.html
http://www.elady.ro/articole/Gastronomie/Spaghete-alla-puttanesca.html
http://www.elady.ro/articole/Retete-de-slabire/Spaghete-cu-lamaie.html
http://www.elady.ro/articole/Gastronomie/Spaghetti-Bolognese.html
http://www.elady.ro/......ranza.html
http://delly.garbo.ro/......ioase.html
http://www.gustos.ro/......s-alb.html
Buna! Iti recomand Capelli d’angelo, care înseamnă „păr de înger", sunt fire lungi şi extrem de subţiri.(preferatele mele )