| 211wasgnij a întrebat:

Ce stiti sa gatiti fara ajutor de nici un fel si ati primit doar critici pozitive din partea celor care au gustat din experimentul vostru culinar? Poate sa fie mancare, desert sau vreun coctail.

Răspuns Câştigător
| GaBBiii a răspuns:

Buna!
Prima data (ca mancare)am invatat sa fac Pilaf.
Reteta:
Intr-o oala pui apa apoi doua cepe(curatate) si cu un morcov razuit(pentru gust). Dupa ce le-ai lasat acolo aprox.5-6 minute, cu o paleta iei doar cepele si lasi morcovul razuit.Pui si orezul acolo si lasi sa se faca.
Sfatbig grinin cand in cand mai amesteca pentru a nu se lipi.
Ca desert am invatat prima data Pandispan.
Reteta:
Intr-un bol pui 5 oua si le amesteci cu mixerul... Dupa ce s-a facut ca o spuma,adaugi o cana de zahar si una de faina. Trebuie sa amesteci bine ca sa nu ramana zahar la fund.
Sfat:Cu cat amesteci mai mult,cu atat pandispanul se face mai pufos.
Dupa ce ai amestecat, pui intr-o forma (de cozonac) compozitia, dar ai grija sa mai lasi putina compozitie in acel bol.In acea compozitie pui cacao si amesteci cu mixerul. Apoi pui in forma aceea. Lasi la cuptor cam 15 minute.
Pa, pa

5 răspunsuri:
| camy417 a răspuns:

Clatite ochiuri si cartofi prajiti happy

| renee14 a răspuns:

Am facut lucruri destul de simple cum ar fi:pilaf cu copanel de pui,mama a zis ca a iesit chiar mai bun decat al ei,nu ca as vrea sa ma laud:d, mamaliguta, spaghete si lista poate continua.chiar imi place sa gatesc(doar cand am chef)

| DaDaDa a răspuns:

Pee...sper sa imi dai funda...dar mie imi place la nebunie sa imi fac singura clatite.si la mancare poate cartofi prajitilaughingfunda?

| ombladon a răspuns:

Stiu sa gatesc paine cu unt laughing

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Aa... tin minte cand aveam vreo 9-10 ani ce am facut'
acum' cinci ani (la 10 ani) am primit la scoala la civica sau cum dreku' se cheama o tema cu ce stim sa gatim
-atnci am luat nistelapte si l'am incalzit. am luat un pachet de bizcuiti, si intr'o farfurie am pus biscuitii sfarmati, si un borcan cu dulceata de capsuni.
peste biscuiti am pus putin lapte, pana s-a facut ca o crema si peste dulceata dupa care l'eam amestecat.
tuturor le'a plkt si a fost ft simplu big grin mai putin de 5 min big grin
-tot atnci, am facut niste omleta. nu stiu' daca' chiar a fost buna, dar oamenii au apreciat'o
am spart oua, le'am batut cu furca (furculitza) si am pus sare...parca'
si dupa cred ca ' stiti cum se afce
-atnci am facut si un fel de ciocolata amara pentru o ruda care avea diabet...nu mi s-a parut buna deloc' da lor le'a plkt'
am pus niste cacaoa (sau cum naib*' se scrie) si am pus direct putin lapte sau apa peste si le'am amestecat.
la final am adaugat putin zahar si gta
le'am scris in caiet' ala prost si le citesc cand am chef de ras de ce tampenii faceam big grin

Întrebări similare