| juniper a întrebat:

Ce sucuri va plac? Mi-e imi plac cele naturale cu zmeura, banane, capsuni, pere si miere.

Răspuns Câştigător
| Stef_1270 a răspuns:

Sucurile naturale:fresh de portocale...Mai beau prigat de capsuni si banane...Cola.Sprite.Schhhweps SI CEL MAI MULT IMI PLACE nestea de lamaie.si mango dar cateodata mai merge si de piersicibig grin.

19 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Sunt "obsedata" de Cola Light, dar imi plac foarte mult si sucurile naturale de portocale, pere sau piersici.

| JustMeFlory a răspuns:

Eu beau Granini, Sprite si ceaiul Nesteahappy

| Silvia a răspuns:

Mie imi plac cam toatebig grin
De obicei beau Pepsi, Cappy de piersici sau ananas si Tymbark de portocale, mere verzi, struguri...imi plac toate, in afara de sucurile de grapefruitbig grin

| Elly4all a răspuns:

Buna, cumpar in ceneral prigat, cu struguri, portocale.si caise cateodata...happy

| Stef_1270 a răspuns:

A da si Graninihappy

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Pepsi, cola, sprite, seven up, prigat, tymbark, fanta. happy stiu ca nu-mi fac bine ca sunt acidulate, dar nu pot sa nu mai beau sad pentru ca imi plac prea mult love struck laughing

| Gabry a răspuns:

Nestea, Nestea si Nestealove struck

| danutza a răspuns:

Mie imi plac cele acidulate de ex: sprite, seven up, pepsi happy

| Letytzy@ a răspuns:

Coca-Cola, Fanta, Sprite si Giustolove strucklove struck

| YLLL a răspuns:

Nestea de lămâie.
Tediii:X
Sprite
Schhhweps cu mandarine:
Si alea naturale.

| faranume a răspuns:

Toate cele naturale +colalove struck[stiu ca nu e bun dar imi placelove struck; sh ma tine treaza:X]

| juniper explică:

Dar cred ca deja stiti ca sucurile acidulate nu sunt bune pentru organism.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cola, pepsi si compoturi scoase gheata de la frigider happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place sucul de morcov cu mere facut la masina de suc acasa, obisnuiam sa beau in fiecare iarna si am observat ca nu ma ingrasam.In plus, e bun pentru foarte multe boli.Am reluat cu el de vreo 2 saptamini.In plus, e mai ieftin decat un suc cumparat.

| darknet a răspuns:

Sprite, Pepsi.

| everyday a răspuns:

Eu de obicei imi fac sucuri naturale de portocalehappy

| CreatSa a răspuns:

Cola, timbark de portocale, prigat de grefe, sprite, fanta si ice tea sau nestea(green tee sau lemon)

| camy15 a răspuns:

Naturale de caise, portocale, banane

| Raluca_5688 a răspuns:

De merehappy.