| StelutaDintreNori a întrebat:

Ce tip de rosii e bun pentru pizza? Am incercat cu rosii normale dar au iesit amare. Nu erau stricate! Oare trebuie decojite?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu sunt rosii de sezon, mai bine folosesti un ketch-up de calitate, oricum este marca neinregistrata la orice pizza.
Probabil nu au fost coapte natural, de aceea au avut gust amar.

identitate
| identitate a răspuns:

Se pun rosii decojite pe care le faci pasta cu mixerul, pui un pic de sare si un pic de busuioc. Le gasesti la supermarket gata decojite (la Kaufland sigur, celelalte nu au toate).
Rectific:oregano nu busuioc! Ma gandeam la paste...happy

| Minty a răspuns:

Eu nu pun deloc rosii si totusi stiu ca rosiile se taie felii nu foarte subtiri se pun pe aluatul intins intr-o tava unsa cu ulei impreuna cu celelalte ingrediente si se coace la cuptorul preincalzit la temp de 200 C (eu la temperatura asta coc pizza). Poate ca nu ai copt cu rosile pe pizza sau poate aveau ceva rosile.