anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce trebuie sa iau ca sa ma ingras si eu putin deoarece sunt maritata si cred ca sotul meu nu ma mai place ca inainte deoarece am slabit foarte mult? Cum fac sa iau cateva kilograme in plus cine doreste sa-mi raspunda ii rog sa intre pe id astept raspuns

7 răspunsuri:
| caravaggio a răspuns:

Trebuie s iei laptisor de matca (se gaseste in farmacie e vreo 10 lei cutia de 10 fiole care iti ajung 4-5 zile) plus mancare (laptisorul de matca iti da o pofta extraordinara)

| Elena1234456 a răspuns:

Pe www.dietetik.ro gasesti diete pentru ingrasare (da! exista asa ceva), dar eu zic ca ar trebui sa discuti deschis cu sotul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sotiorul tau ar trebui sa te placa oricum. daca nu te mai place acum, ibseamna ca e o jigodie de om. ocolestel.

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Se scrie:Kilograme.

| lacrima_4340 a răspuns:

Faceti un copil!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai intai discuta cu s0tul tau. poate e alta pr0b iar tu te vei ingrasa si nu ii va placea de tine mai grasuta. sper ca ti-am f0o de f0l0s :X`

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De unde ai tras concluzia asta? Intre voi trebuie sa existe comunicare, sa discutati toate problemele, discuta deschis aceasta problema cu el. Daca vrei sa te ingrasi poti merge la medicul de familie sa iti recomande niste vitamine care sa iti stimuleze pofta de mancare.