Salut!
Cereale cu lapte sau
Ochiuri prajite + sunca prajita + (probabil) o felie de paine + un pahar cu suc de portocale sau
Paine prajita cu unt + un pahar cu lapte sau ceai sau
Clatite cu sirop de fructe de padure + un pahar de suc.
"Ochiuri prajite " - Sadico . De la cine le-ai luat?
Nu ai si tu putina mila?
Mai stii unicornul ala pe care nu l-ai avut niciodata? Dap. De la el le-am luat.
Nuuuu .
De ce? De ce tocmai el?
Nuuu
Am sa te gasesc si am sa te distrug .
Pentru ca *insert cel mai bun motiv ever aici*
Hai sa te vad babuto! Sa te vedem ce poti!
Meh,fie tu, fie aia de BVB ...
O sa-i rad in cap si am sa-i imbrac in pijamale .
Acum chiar te-am distrus .
You did not just say that!
That's that pretty girl, I hope you go bald!
Atunci te tund si pe tine .
Cu toate ca esti singura persoana pe care am vazut-o atat de frumos vopsita, te tund.
Nu, nu, nu, nu! Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Nu....NU! Refuz! Nu.
*Taaaaatttttttaaaaa, copila asta rea vrea sa iti tunda printesa!*
*Opa,m-a spus lu' taica'su.Ar fi cazul sa-mi strag jucariile si sa ma car.*
Stii , te las in pace.
M-am...M-am gandit mai bine si...Si nu-i nimic.
Nu era chiar atat de important acel unicorn .
*bine c-am scapat.
I-auzi la ea, m-a parat*
*tati e ok, poti sa te intorci la hartiile tale*
Da, nu stiu, esti sigura?
Te-ai gandit mult?
Parea destul de important acel unicorn totusi.
*tati, cheama oamenii cu tortele si furcile, cred ca asta e un soi de vrajitoare, ca aia a lu' mama mare, repede, pana nu zboara*
* Am scapat. *
Da, da .
Lasa, chiar nu face nimic.
Ceee...Era doar un unicorn .
*M-a descoperit.
Ce ma fac? Ce ma fac? *
Gata ti-au fost zilele de vrajitoare, pe rug cu tine!
Imi indeplinesti o dorinta si te las in pace, pun rugul la pastrare.
Bine,bine ...
* Ai pus tu o intrebare.
Apas pe ea si ajunge la prima pagina a site-ului.
Ai sters-o sau ceva? *
Vreau o pisica sphynx. Asa ca dai tu din bagheta ta si faci sa imi apara una?
*am pus, am pus, dar nu mai conteaza, era important dar nu mai conteaza acum asa ca am sters-o*
Hocus pocus
*mult praf magic si apare pisica*
Multumita?
*De ceee?
Ce s-a intamplat?*
Foarte multumita
*nimic special, pana ingrijorez pe cineva mai bine tin pentru mine*
Ce-ai patit?
S-a gandit sora lui mama sa ma caute si vrea sa ma i-a in custodie, nu stiu daca mai poate acum dar si daca se poate sa ma i-a atunci s-a cam dus totul.
Hai lasa, ca nu cred ca o sa se intample asta.
Te-au crescut atatia ani si ai aproape 17 ani, deci probabil ai si tu un cuvant de spus.
Pai eu asta sper, ca nu o sa se intample. Normal ca nu vreau sa ma duc la femeia aia.
Eu una nu inteleg ce vrea, adica dupa atata timp se trezeste si ea, mai ales ca mama niciodata nu s-a inteles bine cu ea, si inainte sa moara, ultima data cand mama a vorbit tu ea a fost cu 3 ani inainte. Daca vrea banii care au ramas de la mama si tata atunci cand am 18 si am acces la bani atunci ea e prima. Si mai devreme daca vrea, ca ai mei au acces la bani, numai sa ma lase pe mine in pace ca eu sunt bine unde si cu cine sunt.
Atunci nu are niciun motiv sa obtina custodia ta.
Gata, acum nu mai fii trista.
Hai ca incerc sa nu mai fiu, fa-mi o vraja sa imi revin mai repede
Hmm , stai sa caut cartea aia.
Am pus-o pe aici pe undeva...
Aa, gata.
Hocus pocus tristetus disparutus
Ala cazam
*mult praf magic*
Mai bine?
Mai bine >
Nu stiu de ce nu imi iasa imbratisarea dar nu conteaza
Oh,pai...De ce...De ce mi-ai dat tocmai mie funda?
Merci, dar de ce?
Tocmai eu care dadeam foc la tot sa am aceeasi soarta .
Tu ca mananci ochi de unicorni nu patesti nimic, si eu... .
Nu stiu ce gusturi aveti voi, dar eu la micul dejun imi place sa mănânc mancare.
Un ou fiert cu 2 felii de paine prajita + 1 pahar de suc proaspat de fructe si legume (portocale, grapefruit, mere si morcovi)
O rosie si cateva ciuperci facute pe gratar + 2 felii de branza + 2 felii de paine + 1 fruct
1 iaurt simplu + 1 felie de paine toast sau 1 felie de chec facut in casa + 1 banana
1 castron de orez cu lapte/ fidea cu lapte/ gris cu lapte + 1 felie de chec sau 1 mar copt cu scortisoara
1 castron de cereale cu lapte – puteti adauga dupa bunul plac fructe uscate (curmale, caise, smochine, stafide)
Un sandvis preparat din 2 felii de toast, 1 felie branza, 1 felie de sunca (de pui sau curcan), 2 frunze salata verde, cateva felii de rosii sau castraveti + 1 pahar de suc proaspat de fructe
Omleta speciala: 2 oua, cateva cubulete de branza / sunca / ceapa / 1 rosie / ciuperci – totul amestecat bine si pus pe foc intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei de masline. Dupa omleta mancata cu 2 felii de paine integrala, se potriveste perfect 1 pahar de suc de portocale sau 1 mar.
Milkshake – 1 banana, 1 cana de lapte, putin zahar vanilat sau miere, scortisoara (optional o nectarina sau cateva capsune) + cereale
1 felie de paine toast unsa cu unt si miere, 1 ceasca lapte, 1 banana
2 felii de paine neagra, putin unt, 2 felii de branza telemea, 1 cana de ceai indulcit cu putina miere
De obicei eu mananc asa: o rosie, un castravete, salam, branza maturata, masline, paine. +un pahar de lapte batut.
Sau doua sendvisuri cu sunculita presata si branzica+ketchup puse la Sendvis Maker.
Scz. Nu conquete a castigat fundita, ci cringls the best medicine. ) :* :* pup
Smmo întreabă: