1/4 orez. 3/4 carne tocata. ceapa putin calita. condimente (atentie daca varza e sarata nu pune multa sare
pe fundul cratitie se pune un pic de ulei (mai bun iese cu untura) si un strat de varza taiata fidelute. Api o crenguta de cimbru, boabe de piper si cubulete de slaninuta afumata. Se fac sarmalele si se pune un rand (eu le fac mici cat degetul mare de la mana). Peste se pun iar vaza taiata fidelute o lingura de bulion bine intins si iar o crenguta de cimbru si cubulete de sunca afumata si repeti randurile pana termini oala. Pui bors si apoi la fier cca 1 ora pe aragaz si restul in cuptor. Spor la treaba si pofta buna
La oala de lut ies fantastic. Reteta aici - http://www.cevabun.ro/sarmale-in-oala-de-lut/
anonim_4396 întreabă:
JockerStoica întreabă:
CrazyPittica întreabă: