Cand gatim acasa, o facem ca sa impresionam. Folosim ingrediente bine alese si din belsug. Mancarea ere evident alt gust (iese din tiparul zilnic) si este apreciata. Sunt de acord cu stropul de inovatie si meticulozitate justificat de frecventa cu care gatim noi barbatii.
N-as crede. Cati barbati fac mancare in familie si sunt laudati de neveste? Nu cunosc nici unul.
Mai multa organizare, cred. Sunt mai meticulosi. Femeile sunt imprastiate. Am auzit si eu expresia respectiva, iar jamie oliver e modelul meu in bucatarie.
Asa se spune si practica a demonstrat acest lucru.Barbatii sunt mai organizati, mai meticulosi, ma refer la barbatii bucatari.Acasa insa oricat de mari bucatari sunt, tot sotia gateste.
Femeile au mai putina imaginatie in bucatarie...asa cum un barbat e un bun mecanic pentru ca gandeste mai clar si profund partea tehnica a oricarei aplicatii tot asa si in bucatarie.,.+ perseverenta
Cred ca un 50%femeia un 50% barbatul, aman2 fac mancaruri bune, inclusiv barbatii, doar ca fac numai cand vor ei
@constanta proca-pentru ca intr-un fel sotia trebuie sa-i multumeasca barbatului pentru faptul ca a renuntat la burlacie pentru ea.
E adevarat ca fac mancaruri gustoase, ca folosesc ingredient din belsug, cum a zis Leonard, dar fac cand au chef si in urma lor lasa o dezordine, vai...
Ma amuza asemenea opinii, cum ca barbatul e cel mai bun...cam in orice. Daca barbatul ar putea sa nasca sunt convinsa ca ar pretinde ca o face mai bine decat femeile. Cred ca fiecare dintre noi cunoastem femei care gatesc excelent, dar nu se pretind cele mai bune. De cand exista civilizatia si in toate partile lumii femeile au gatit si gatesc. Cultura populara gastronomica este apanajul femeilor, dar nu se lauda nimeni. Ce animal orgolios si laudaros e barbatul!