Mie imi place foarte mult Mandy vegetal. Si cel original si cu celelalte arome: ardei, ciuperci, etc. Are un gust foarte bun dupa parerea mea. Fundita? Mersi
@Operator, aproape toate pateurile contin e120 (carmin) chiar si pateurile vegetale sau de post. am lucrat in domeniu ceva timp si stiu.
iar cel mai bun, e cel de sibiu.
@Ramona, nu are gandaci pisati. carmin sau e120 este un colorant rosiatic, "natural" care este extras din aripile unui gandac, coccus cacti. chiar daca este extras pe cale chimica se spune ca este natural deoarece are la baza acea insecta.
e120 se gaseste in foarte multe produse alimentare, dulciuri, sucuri.
Nu stiu cat cuprinde pateul meu favorit (de cand m-am angajat la fabrica de conserve nu mai mananc pateu) dar iti pot spune ca in multe cazuri, 20% ficat este un procentaj mare. din cate-mi aduc aminte, la 50kg de pateu se puneau 6kg de ficat, putin mai multa carne si restul soric, grasime si apa.
pateul de post e si mai tare, vreo 30 litri de apa, 10 de ulei vegetal, proteine din soia, coloranti, arome. gramajele nu sunt precise, posibil sa difere.
Buna eu de cand eram mic mancap pate ardealul.
parerea mea este ca ii foarte bun.
testeazal sa vezi!
Ati observat cat la suta cuprinde o conserva de pateu? majoritatea 20 %...sa imi spuneti cat ficat cuprinde pateul vostru favorit la conserva
In caz ca te-a scarbit Operator, poti incerca Bucegi. sau Ardealul, oricum toate contin conservanti si alte prafuri.
http://www.youtube.com/watch?v=rQVgzRxg-H8
Gandaci pisati? Pai nu stiu unde ai vazut tu ca scrie asta pe eticheta.Atunci mancati pateu cu zgarci daca nici ala de Sibiu nu e bun. Operator, unde e raspunsul tau referitor la pateu? Nu era necesar sa imi raspunzi mie pentru ca nu am cerut ajutorul.