Abh
| Abh a întrebat:

Cine e experta in prajituri din aluat de foietaj si ce reteta va iese cel mai bine?

Răspuns Câştigător
| morena a răspuns:

Foietajul nu se prea poate face stilul branzoicilor! Pentru ca se exfoliaza, creste si chiar daca il ungi tot se va desface! Fa strudel e mai bine sa-l intinzi in straif, sa pui mere in mijloc, si sa-l rulezi, astfel incat incheietura sa fie dedesubt! Apoi il tai bastonase mai lungi si mai trebuie sa-l si impungi cu furculita! Atentie cand il rulezi cu marul lasa-l mai lejer putin sa fie loc sa creasca! SI ruleaza sa fie numai un rand de foaie sa nu se suprapuna, ca risti sa ramana crud, aluatul!

5 răspunsuri:
| morena a răspuns:

Eu sut cofetar de meserie! Ce anume vrei sa stii?

Abh
| Abh explică:

Am facut azi un fel de strudel cu mere, am taiat aluatul in patrate si, cu umplutura de mere in mijloc, am unit colturile patratului, realizand un cosulet. La cuptor insa, acestea s-au desfacut, cum as putea sa le impachetez mai bine?

| Barajag a răspuns:

Placinta cu mere(post) imi iese foarte buna, aluatul il pregatesc eu, in schimb nu adaug zahar la el si placinta cu mere cu foietaj cumparat.Nu sunt experta, dar cand pregatesc aceste placinte sunt sigura ca ramane decat tava goalahee heeO seara buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:


Pune intrebarea ta si pe www.Raspuns-Rapid.info, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 1000 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs

| ioanaaa_3599 a răspuns:

Prajitura cu borala de castor cu glazura de diaree de mamut si crema de creier de bovina modificata genetic.